Οι δηλώσεις μετά το ντέρμπι των "αιωνίων"

Χαρά για τη νίκη στο στρατόπεδο πρασίνων και αυτοκριτική για τους Πειραιώτες.

58cef6c91dc52479368b4576

Ουζουνίδης: «Ήμουν σίγουρος για τη νίκη. Το περιμέναμε αυτό το ματς»

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού σε ολόκληρη την διάρκεια του ντέρμπι στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των πράσινων δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση ενώ στάθηκε και στην έξτρα βοήθεια που πήρε η ομάδα του από τους οπαδούς. 

«Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο αμυντικά και επιθετικά, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ενώ εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες και ήμασταν επιθετικοί στη μπάλα αλλά και με ηρεμία στην άμυνα. Παίξαμε ποδόσφαιρο όπως θέλαμε. Αυτό ζήτησα από την αρχή, να είμαστε αποφασιστικοί με τη μπάλα και ήρεμοι χωρίς τη μπάλα. Είναι φυσιολογικό να μην έχουμε την ίδια πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως παρόλα αυτά μείναμε συγκεντρωμένοι αμυντικά, επιθετικά και πάλι είχαμε κάποιες ευκαιρίες και αν είχαμε βρει μια καλή πάσα, μια πιο σωστή επιλογή στο σωστό χρόνο, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Δίκαια νικήσαμε, συγχαρητήρια στα παιδιά και τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Εύχομαι να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει και στη συνέχεια». 

Μπεργκ: «Απογοητευμένος… που δεν το τελειώσαμε νωρίτερα»

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στο γκολ που έβαλε κόντρα στην Ολυμπιακό, στην κακή απόδοση των Πειραιωτών, στη δική του φόρμα και στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να τελειώσει νωρίτερα τη νίκη. 

«Ήταν δίκαιη η νίκη μας, είμαστε κάπως απογοητευμένοι επειδή δεν τελειώσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλά, πιέσαμε ψηλά, μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα τέρματα. Ασφαλώς είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, ο προπονητής μας είχε ζητήσει να πιέσουμε ψηλά, να παίξουμε πίσω από τους αντίπαλους αμυντικούς. Το κάναμε καλά, είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε εντός έδρας και να κερδίζουμε. Υπάρχει πάντα αυτή η πίεση και θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας». 

Βούζας: «Η προσφορά κάποιων δεν είναι αντάξια των προνομίων που απολαμβάνουν»

Αιχμές για κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού άφησε ο Βασίλης Βούζας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα της ομάδας από τον Παναθηναϊκό.

Η αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών ενόχλησε τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος δεν έκρυψε τα παράπονά του ενώπιον των δημοσιογράφων. Παράλληλα χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού, ενώ έκανε λόγο για μία ακόμη δύσκολη μέρα για το σύλλογο.

«Δυστυχώς έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές σε άσχημη κατάσταση αυτή την εποχή. Δεν το θέλω αυτό σα δικαιολογία. Αυτοί οι ίδιοι ποδοσφαιριστές ήταν που από την αρχή της σεζόν έκαναν μεγάλη προσπάθεια, έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συνεπώς, δικαιούνται κάποιες άσχημες εμφανίσεις», είπε αρχικά ο Βούζας και συνέχισε:

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα συνολικά. Πρώτα από όλα να δούμε ποιοι πραγματικά θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Στους ποδοσφαιριστές μας παρέχονται τα πάντα από τη διοίκηση, αλλά η προσφορά κάποιων δεν είναι αντάξια των όσων προνομίων απολαμβάνουν. Για τον Ολυμπιακό είναι μια ακόμη δύσκολη ημέρα, μετά τον διασυρμό από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Πέμπτη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κατέληξε: «Η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν δίκαιη. Θεωρώ ότι δικαιούμαστε κάτι παραπάνω στον πειθαρχικό έλεγχο αλλά δεν το πήραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, είμαστε μέσα σε δύο στόχους ακόμα και θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Καπίνο: «Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Στ. Καπίνο μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και στάθηκε κυρίως στην εικόνα της ομάδας του και όχι τόσο στο αποτέλεσμα. «Δεν ήθελα να προκαλέσω», τόνισε. 

«Καταφέραμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο μας σε ένα ντέρμπι και πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Είμαστε η ομάδα με το πιο μεγάλο μπάτζετ. Κάτι φταίει», ανέφερε ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών. «Ήρθα σε ένα γήπεδο που το ξέρω χρόνια. Δεν ήθελα να προκαλέσω. Ήρθα εδώ για να παίξω και να πάμε για τη νίκη», δήλωσε για την επιστροφή του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο πρώην πορτιέρο των «πράσινων». 

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Ektakti Epikairotita 0 1

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Δύσκολες θα είναι οι καιρικές συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας την Παρασκευή και το…

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

Μανιου

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

«Η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα»,…

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

Βραζιλία

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα», φαινόταν να λέει…