Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ομιλία Τσίπρα

Κριτική στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε η αντιπολίτευση.

580cca621dc524fd1e8b45a4

 «Ο κ. Τσίπρας αμετανόητος απέδειξε άλλη μια φορά ότι δεν διαθέτει κανένα σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση» σχολίασε η ΝΔ με ανακοίνωσή της.

Συνεχίζοντας υπογράμμισε πως «Εμφανίστηκε απόμακρος από τα τεράστια προβλήματα της κοινωνίας από την υπερφορολόγηση και την ανικανότητα της κυβέρνησής του, που χειροτερεύει τη ζωή των πολιτών» .

Σύμφωνα με τη ΝΔ το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι η διατήρησή του στην εξουσία και ο έλεγχος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μέσα από τον αντισυνταγματικό “νόμο Παππά” και τον ακυρωμένο διαγωνισμό που έκανε.

«Συκοφαντίες, ψέματα, καθεστωτισμός και εμμονή στη στήριξη του υπουργού – καναλάρχη.

Η απολογία του δεν πείθει κανέναν» τονίζει η ΝΔ ενώ κλείνοντας λέει:

«Ας σταματήσει επιτέλους τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και ας εξηγήσει στους απογοητευμένους πολίτες που εξαπάτησε, τι σχέση έχει με τους ανθρώπους των Panama Papers που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου. Ποια τεχνογνωσία κομίζει ο δικηγόρος κ. Αρτεμίου – ειδικευμένος στις offshore – στους κ. Τσίπρα και Παππά, κατά τις επισκέψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, και για ποιο λόγο;» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΠΑΣΟΚ: Ο ελληνικός λαός γνώρισε τον κ. Τσίπρα και πλέον τον εγκατέλειψε

«Ο κ. Τσίπρας απομονωμένος πια από τους Έλληνες πολίτες προσπάθησε σήμερα να πείσει τουλάχιστον το κόμμα του. Όμως η πραγματικότητα τον διαψεύδει, τον αποκαλύπτει», τονίζει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο κ. Τσίπρας επεχείρησε να ελέγξει την ενημέρωση με κάθε είδους μεθοδεύσεις και όχι να ρυθμίσει το τοπίο των ΜΜΕ».

«Ο κ. Τσίπρας ήταν εκείνος που συμφώνησε με τον Σόιμπλε το 2015 και τον Μάιο 2016 για να συζητηθεί το χρέος στην ουσία του μετά το 2018, και τώρα όλοι του το θυμίζουν» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει, τέλος, ότι «είναι πολύ αργά για αυτόν πια, καθώς ο ελληνικός λαός τον γνώρισε και τον εγκατέλειψε, χωρίς επιστροφή».

ΚΚΕ: Αποπροσανατολίζουν κυβέρνηση και ΝΔ

Το ΚΚΕ από την πλευρά του σχολίασε πως: «Τη μέρα που η κυβέρνηση ξεκινάει τη συζήτηση με τους «θεσμούς» για το νέο χτύπημα στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιλέγουν να αντιπαρατεθούν γύρω από το προσφιλές τους και ταυτόχρονα αποπροσανατολιστικό ζήτημα της διαπλοκής, προκειμένου να κρύψουν την ταύτισή τους στα αντεργατικά μέτρα του 3ου μνημονίου».

Ένωση Κεντρώων: Οικουμενική και όχι ανασχηματισμό

«Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, προβάλλει ως αναγκαιότητα η λύση της μεγάλης κυβέρνησης ευρέος πέλματος, με συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Μήπως, είναι πιο ευφυές κ. Τσίπρα, παρά να κάνεις ανασχηματισμό άγονο που σίγουρα οδηγεί στο γκρεμό, να σκεφτείς πιο ώριμα και να αποφασίσεις την οικουμενική από τώρα; Τι το Δεκέμβρη τι τώρα. Άλλωστε, όταν ένας πρωθυπουργός παραμερίζει για σχηματισμό μεγάλης κυβέρνησης, αυτό συνιστά γενναιότητα και όχι αδυναμία. Όλα γίνονται για τη χώρα κ. Τσίπρα», τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

nosokomeio agia olga giatros giatroi 2

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο ασθενή στο Αγρίνιο - Οι αρχές ερευνούν τα αίτια…

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…