Newsroom

Newsroom

Οι Anonymous προειδοποιούν: Πλησιάζει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Αnonymous ξαναχτυπούν και αυτή την φορά προειδοποιούν ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις βρίσκονται κοντά σε μια ακόμη παγκόσμια σύγκρουση.

5913051e1dc524dd028b45a8

Σε νέο της βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube το περασμένο Σάββατο με τίτλο «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)» προειδοποιούν πως ο κόσμος είναι πολύ κοντά στο Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος θα είναι πολύ πιο σφοδρός από τον τελευταίο.

Στο επτάλεπτο αυτό κλιπ, ένας άντρας που φοράει μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes ακούγεται μέσω μιας ψηφιακής φωνής που εξηγεί πώς οι ενέργειες των εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.

«Σιγά-σιγά όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται, βλέποντας την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους», δήλωσε η άγνωστη φιγούρα.

«Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκόσμιους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο» προσθέτει.

«Ο πολίτης θα είναι ο τελευταίος που θα γνωρίζει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των Anonymous.

Παράλληλα, επισημαίνει πως οι Αμερικανοί απειλούν στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα, ενώ παράλληλα ασκούν πίεση προς την Κίνα. Την ίδια ώρα οι «πρακτικοί Κινέζοι», οι οποίοι έχουν κατ’ επανάληψη ζητήσει ηρεμία μεταξύ Ουάσιγκτον και Πιονγιάνγκ, «αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους», σύμφωνα με τους Anonymous.

Τα πρόσφατα βήματα που έγιναν από τη σύμμαχο των ΗΠΑ, Ιαπωνία, έδειξαν επίσης ότι οι τρέχουσες εντάσεις θα φτάσουν σύντομα σε ένα βίαιο τέλος, σύμφωνα με τους Anonyous.

Οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας οδήγησαν επίσης σε αύξηση των πωλήσεων αγαθών επιβίωσης και πυρηνικών καταφυγίων, κάτι που, πάντα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Anonymous, θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Ιαπωνία προετοιμάζεται για μια μεγάλη επίθεση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτή τη δυνατότητα συνάντησης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, αν αυτή γίνει «υπό τις κατάλληλες συνθήκες», αλλά ο γραμματέας του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ αργότερα δεν φάνηκε απόλυτα βέβαιος για την πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η ομάδα Anonymous, η οποία ξεκίνησε το 2003 ως ομάδα επαγρύπνησης του διαδικτύου, ολοκλήρωσε το βίντεο προτρέποντας τους θεατές να «προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται».


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…