Newsroom

Newsroom

Θεωρίες συνωμοσίας :Τα 14 μέρη που προτείνει το Business insider για να επιζήσετε, αν καταστραφεί ο κόσμος

Το Business Insider συγκέντρωσε τα 14 σημεία που ενδεχομένως να προσφέρουν καταφύγιο στους ανθρώπους αν καταστραφεί ο κόσμος σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας .

5901ccbc1dc52471098b45a1

Ισλανδία

Επειδή η χώρα τροφοδοτείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από γεωθερμική ενέργεια από τα πολλά ενεργά ηφαίστεια της χώρας, ενώ η θαλάσσια ζωή (ψάρια, θαλασσινά) είναι άφθονη. Έτσι αν για οποιοδήποτε λόγο οι κάτοικοι αποκλειστούν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα έχουν και ζέστη και τροφή.

Τριστάν ντα Κούνια

Πρόκειται για το πιο απομακρυσμένο κατοικημένο αρχιπέλαγος στον κόσμο Το βασικό επάγγελμα είναι το ψάρεμα.


Γκουάμ

Το Γκουάμ είναι στον Ειρηνικό Εκεί βρίσκεται μία στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, ιδανική για να φιλοξενήσει με ασφάλεια ανθρώπους σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Τσιάνγκ Μάι

Είναι το μέρος όπου επέλεξε να φτιάξει το σπίτι του ο Ελβετός επενδυτής Marc Faber να χτίσει το σπίτι του. Ο Faber κάνει συνεχώς προειδοποιήσεις σχετικά με το πού θα πρέπει να ζήσει κανείς αν ξεσπάσει πόλεμος και πως το δολάριο θα αξίζει λιγότερο από το χαρτί τουαλέτας .

Ντένβερ

Στο Ντένβερ τα αποθέματα πετρελαίου είναι τόσα ώστε να μην ξεμείνει ποτέ από καύσιμα.Σε περίπτωση πολέμου, είναι μία από τις ιδανικότερες πόλεις για να χτίσουν οι ΗΠΑ την άμυνά τους. 


Ανταρκτική

Η Ανταρκτική κανένας πόλεμος δεν θα φτάσει ως εκεί. Το μειονέκτημα είναι ότι η στάθμη της θάλασσας, η οποία θα ανέβει σημαντικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Πούνκα Τζάγια

Εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο ορυχείο χρυσού, οπότε θα σας περιμένει πολύ δουλειά, αλλά και πολύ εμπόριο. Εκεί βρίσκεται και το τρίτο μεγαλύτερο ορυχείο χαλκού στη Γη .

Κέιπ Τάουν

Λέγεται πως ακόμα και αν όλα πάνε στραβά στον κόσμο το Κέιπ Τάουν θα συνεχίσει να ζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Βέρνη

Η Ελβετία έχει αναμφίβολα αποδείξει τις δυνατότητές της ως ένα ασφαλές καταφύγιο κατά τη διάρκεια του αιματηρού παρελθόντος της Ευρώπης. Η Βέρνη περιβάλλεται από τις ελβετικές Άλπεις, οι οποίες της χαρίζουν φυσική προστασία.

Νησί Νέκερ

Αυτό είναι το νησί του ιδιοκτήτη της Virgin, του μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον. Λένε πως ο ίδιος είναι τόσο φιλόξενος οπότε είναι πολύ πιθανό ότι θα σας αφήσει να πάτε και να ζήσετε εκεί, όταν τα πάντα θα καταρρέουν

Γη του Πυρός

Πρόκειται για το ιδανικό μέρος για να αποφευχθούν όλες οι βλαβερές συνέπειες από κάθε πυρηνικό νέφος. 


Γιούκον

Υπάρχει αφθονία άγριας ζωής για κυνήγι, το οποίο θα είναι απαραίτητο , αφού κατά τα πρώτα χρόνια μετά την καταστροφή του πλανήτη, η γεωργία δεν θα είναι μια βιώσιμη επιλογή.

Κάνσας Σίτι

Υπάρχουν άφθονες γεωργικές εκτάσεις. Επιπλέον βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι πολλών σιδηροδρομικών γραμμών, άρα εξασφαλίζονται οι μεταφορές και το εμπόριο.

Νήσος Λιούις

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία και ο πόλεμος πολύ δύσκολα θα φτάσει ως εκεί. Επιπλέον το νησί διαθέτει άφθονους φυσικούς πόρους, εξαιρετικό φαγητό και πολύ καλό ουίσκι.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…