Θεοδωρίδης: Θα πουλήσουμε δύσκολα το τομάρι μας

Για τα παιχνίδια απέναντι σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα στο Champions League, μίλησε στο πλαίσιο της βράβευσης του Κώστα Φορτούνη ως MVP της πρώτης αγωνιστικής της Super League, o Σάββας Θεοδωρίδης.

59a11f4f1dc52443548b47b9

«Ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας είναι ο Κώστας, δεν το συζητάμε. Και τώρα θα τον δεις, στα παιχνίδια αυτά που είναι μεγάλα παιχνίδια. Εγώ είμαι καταενθουσιασμένος που είχαμε αυτή την κλήρωση με μεγάλες ομάδες. Γιατί ο Ολυμπιακός ανήκει στα μεγάλα σαλόνια, σε αυτά τα σαλόνια. Και εκεί περιμένω τον Κώστα να βάλει τα γυαλιά σε όλους. Γιατί 62 χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό, πολύ δύσκολα χάνουμε στο Καραϊσκάκη. Επί εποχής μου δε χάσαμε κανένα παιχνίδι με όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Βέβαια είναι κολοσσοί σαν ομάδες. Όταν είσαι η Μπάρτσα και πουλάς ένα παίκτη 222 εκατομμύρια, τι να πάμε να κάνουμε εμείς εκεί. Και όμως θα κάνουμε. Αν βοηθήσει ο κόσμος και οι παίκτες καταλάβουν καλά πως έντεκα είναι οι άλλοι, έντεκα και εκείνοι», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης και συμπλήρωσε:

«Δεν έχουν σημασία τα λεφτά. Καμία φορά ξεγελάνε. Η ομοιογένεια του συνόλου έχει σημασία. Και με παικταράδες σαν τον Κώστα που πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα θα κάνει όργια, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε καταπληκτικά αποτελέσματα. Είναι μεγάλη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μπήκαμε σε αυτά τα μεγάλα σαλόνια και δεν κληρωθήκαμε με περίεργες ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν. Έχω πολύ μεγάλη χαρά για αυτό. Γράψτε αυτό που σας λέω: πολύ δύσκολα θα πουλήσουμε το τομάρι μας, πολύ δύσκολα, μα πάρα πολύ δύσκολα. Ξέρω τον Ολυμπιακό από πολύ παλιά, όσο κανένας. Πολύ δύσκολα θα πουλήσουμε το τομάρι μας».

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…