Newsroom

Newsroom

O Tom Hardy θα ενσαρκώσει τον Venom!

Αν ο Spider-Man είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της Marvel, τότε σίγουρα o Venom, το alter-ego του Eddie Brock, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κακούς.

592067181dc524a9508b4590

Όπως γράφει το bloody.gr, πολλές ήταν οι κακές κριτικές για το πως ο Sam Raimi είχε αποδώσει τον Venom στην ταινία του Spider-Man 3, και έκτοτε, οι φωνές δεν είχαν σωπάσει για μια καλύτερη κινηματογραφική αντιμετώπιση του χαρακτήρα.

Η Sony είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει ταινία με τον Venom, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό κινηματογραφικό σύμπαν του Spider-Man, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος και διάφοροι εχθροί του. Λίγο πριν το Spider-Man: Homecoming κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες, η Sony ανακοίνωσε πως ο γοητευτικός ηθοποιός Tom Hardy θα είναι ο κινηματογραφικός Venom ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ruben Fleischer (Zombieland).


O Hardy δεν είναι άγνωστος στο κινηματογραφικό σύμπαν των super heores. Έχει πρωταγωνιστήσει και ως Bane στο The Dark Knight Rises του Christopher Nolan, ενώ ο Fleischer μετά το Zombieland δεν είχε καταφέρει να κάνει κάποια αξιόλογη ταινία, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει στην τηλεόραση, ανάμεσα σε άλλα και στο Santa Clarita Diet του Netflix.

Για την υπόθεση του Venom δεν έχει ακουστεί για την ώρα τίποτα, παρά μόνο ότι θα πρόκειται για μια R-rated ταινία επιστημονικής φαντασίας τρόμου, κάτι που ακούγεται τουλάχιστον ενδιαφέρον. Από την άλλη κυκλοφορούσε και η φήμη πως δεν θα συνδέεται καθόλου με το υπάρχων κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, και κατά συνέπεια δεν θα συνδέεται ούτε με την καινούργια ταινία του Spider-Man. Αυτό φυσικά ακούγεται κάπως περίεργο, καθώς το origin του Venom, για το πως ο Eddie Brock απέκτησε την εξωγήινη συμβιωτική στολή του, συνδέεται άμεσα με τον Spider-Man.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018 και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Πηγή: bloody.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…