O Σωκράτης Μάλαμας για πρώτη φορά στο Λονδίνο!

Το καλοκαίρι που πέρασε τριγύρισε στην Ελλάδα με τη μουσική του να ενώνει ερμηνευτή, μουσικούς και θεατές σε μια μεγάλη παρέα. Το ξεκίνημα του χειμώνα τον βρίσκει να κάνει την πρώτη του συναυλία σε αγγλικό έδαφος.

581e1a861dc5244c298b4857

Ο Σωκράτης Μάλαμας και η μπάντα που τον συνοδεύει θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη Μεγάλη Βρετανία και μάλιστα στο περίφημο Κοκο, έναν από τους κορυφαίους συναυλιακούς χώρους στο Λονδίνο.

Ο Έλληνας τραγουδοποιός, γεμάτος ενέργεια και αγάπη από τα μεγάλα live του καλοκαιριού του 2016, φέρνει τα τραγούδια του σε ένα ιστορικό κτίριο του 1900 που ανακαινίστηκε πλήρως το 2004. Στο Κοκο, το διάσημο club στο Κάμντεν Τάουν, έχουν εμφανιστεί μερικοί από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής από τους Rolling Stones και τους Clash μέχρι τη Madonna, τον Prince και τον Kanye West.

Ο Σωκράτης Μάλαμας φτάνει σε αυτήν την πρώτη εμφάνισή του στη Μεγάλη Βρετανία με μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών στις αποσκευές του: Λαϊκά τραγούδια που αντανακλούν τους μεγάλους ερμηνευτές του έντεχνου, ρεμπέτικα-ορόσημο στην ελληνική δισκογραφία, ηλεκτρικές εκρήξεις και μοναδικές ακουστικές στιγμές μιας μυσταγωγίας που πρέπει να την έχει ζήσει κανείς για να μπορεί να την καταλάβει, διαφορετικά δύσκολα περιγράφεται.

Θα ακουστούν τραγούδια από την πρώτη φορά που ο Σωκράτης Μάλαμας συναντήθηκε με το μεγάλο κοινό μέχρι σήμερα, ένα χρόνο μετά την πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο, Οι Πρώτες Λέξεις, που αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο.

Μαζί του οι:

Λαμπρινή Καρακώστα/τραγούδι

Νίκος Μαγνήσαλης/τύμπανα

Γιάννης Παπατριανταφύλλου/κοντραμπάσο

Φώτης Σιώτας/βιολί, βιόλα

Κυριάκος Ταπάκης/λαούτο, μπουζούκι

Πληροφορίες

http://www.koko.uk.com/listings/socrates-malamas-20-11-2016

https://www.facebook.com/events/144111569383999/

https://www.facebook.com/sokratismalamasofficial/videos/1168122523234445/

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…