Newsroom

Newsroom

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2

Τη 15η νίκη σε 16 αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας σημείωσε ο αήττητος πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που αφού δυσκολεύτηκε αρκετά κατέβαλε εν…

sabiola 0

Τη 15η νίκη σε 16 αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας σημείωσε ο αήττητος πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που αφού δυσκολεύτηκε αρκετά κατέβαλε εν τέλει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-2 και αύξησε τη διαφορά από τον (δεύτερο) ΠΑΟΚ στους 10 βαθμούς

Οι φιλοξενούμενοι εφάρμοσαν τη συνήθη τακτική των ομάδων του Σάκη Τσιώλη, δηλαδή κλειστό και «σφικτό» παιχνίδι και προσπάθεια να βρουν κάθε κενό χώρο για να φύγουν στην αντεπίθεση.

Όλα αυτά οι παίκτες του ΠΑΣ τα εφάρμοσαν άψογα στο 11ο λεπτό, όταν από λάθος του Σάμαρη ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι στον Ρομπέρτο και τον νίκησε με διπλή προσπάθεια.

Έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν κατακόρυφα την πίεσή τους και στο 14΄ έχασαν καλή ευκαιρία με τον Σαβιόλα να σουτάρει ελάχιστα άουτ σε γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, τον Μασάντο να εκτελεί απευθείας φάουλ στο 19΄ και επίσης να αστοχεί για λίγο και τον Σαβιόλα να ισοφαρίζει τελικά στο 21΄ ύστερα από «αναστάτωση» στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 31΄, όμως, ο Ίλιτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, όταν στην ασθενή όσο και δύσκολη απόκρουση του Ρομπέρτο σε σουτ του Τσάβες αυτός πήρε το ριμπάουντ, αλλά με τον Ισπανό τερματοφύλακα εξουδετερωμένο και σε άδεια εστία ο Σέρβος πλάσαρε άουτ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 50ο λεπτό ο Ρουμπουλάκου μάρκαρε με υπερβάλλουσα δύναμη τον Σαλίνο στο όριο της μεγάλης περιοχής και ο Μασάντο έκανε το 2-1 από τα 11 μέτρα, παρά την προσπάθεια του Βελλίδη.

Μια ωραία προσπάθεια του Βάις, στο 57΄, δεν είχε ανάλογο τελείωμα από τον Σλοβάκο επιθετικό, ο οποίος σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα της γιαννιώτικης ομάδας.

Στο 69΄ και σε φάση διαρκείας, με τον Ολαϊτάν να σημαδεύει αρχικά το δοκάρι, ο Ρουμπουλάκου υπέπεσε σε νέο πέναλτι, επί του Κάμπελ αυτή τη φορά και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Κοσταρικανός στάθηκε απέναντι στον Βελλίδη και τον ξεγέλασε, γράφοντας το 3-1.

Ακόμη και με παίκτη λιγότερο πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και σε ταχύτατη αντεπίθεση μείωσαν στο 87΄ με τον Κρητικό που απέφυγε τον Ρομπέρτο και πλάσαρε μειώνοντας σε 3-2, με τον ΠΑΣ να γίνεται η πρώτη ομάδα που σκοράρει δύο γκολ στο Φάληρο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…