O… θάνατός σου για μία άδεια!

Και τώρα ο αλληλοσκοτωμός για τις άδειες. Στο δεκαήμερο που έχει ξεκινήσει οι τηλεοπτικές εταιρείες που προκρίθηκαν από την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού θα καταθέσουν ενστάσεις η μια εναντίον της άλλης προκειμένου να μη φτάσουν στη δημοπρασία για τις τέσσερις άδειες.

579a34681dc524943e8b4d15

Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής τους. Είναι μια επίπονη διαδικασία, με στοιχεία που είναι σε γνώση όλων των διαγωνιζομένων, καθώς οι φάκελοι άνοιξαν σε όλους τους εμπλεκόμενους προ δεκαπενθημέρου. Οι ενστάσεις κατατίθενται στην αρμόδια επιτροπή ενστάσεων και ο τελευταίος λόγος ανήκει στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκλειστεί το ΑΡΤ TV, εξαιτίας της μη κατάθεσης του παραβόλου των 30.000 ευρώ, το Mega και η Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος, συμφερόντων Βαρδινογιάννη, και η Dimera Media Ltd, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη. Συνεχίζουν ο ΣΚΑΪ, το Star, ο ΑΝΤ1, ο Alpha, το E-TV, η εταιρεία του Χ. Καλογρίτσα και η Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο αριθμός για τέσσερις άδειες μπορεί να αλλάξει και οι τέσσερις να γίνουν πέντε. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς.

Το πρόβλημα που σημειώθηκε με την απουσία προσφορών για το πληροφοριακό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στον διαγωνισμό θα λυθεί με τη συνδρομή της ΕΕΤΤ. Η Επιτροπή για τις Τηλεπικοινωνίες διαθέτει το απαραίτητο πληροφοριακό σύστημα το οποίο απαιτείται για να είναι αδιάβλητη η διαδικασία κατά τη δημοπρασία. Η κυβέρνηση αναγκάζεται να συνεργαστεί με την ΕΕΤΤ, την οποία έχει επικρίνει σφοδρότατα κυρίως για τον διαγωνισμό που διενέργησε για τις τηλεοπτικές συχνότητες και κατοχυρώθηκε στην Digea. Ο κυβερνητικός στόχος να γίνει η δημοπρασία πριν από τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου παραμένει, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το είδος των ενστάσεων. Μάλλον όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Πηγή: typologies.gr

.

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης