O Mπάμπης, ο Άρης, οι μπαχαλάκηδες και ο "κιμπάρης Σπίρτζης"

«Τον Λουκά Παπαδήμο προσπάθησαν να δολοφονήσουν σύντροφοι του πρωθυπουργού». Την παραπάνω άποψή είχε διατυπώσει τον περασμένο Ιούλιο από την παρατύπως κατειλημμένη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

5a218e471dc5248d608b45b0

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

Η παραπάνω δήλωση μάλιστα, είχε υποχρεώσει το κανάλι να βγάλει ανακοίνωση και να ζητήσει «συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου».

Ο Κ. Μπογδάνος μπορεί να έφυγε από το ΣΚΑΙ, αλλά το πνεύμα του ζει και βασιλεύει στο «εργαστήρι» ψευδών ειδήσεων και ανεπίσημο γραφείο Τύπου της ΝΔ στο Φάληρο.

Πριν δύο μέρες, ο Μπάμπης -σοβαρή Χρυσή Αυγή- Παπαδημητρίου, γράφοντας στο έτερο μέλος του ομίλου Αλαφούζου, την «Καθημερινή», συνέχισε την παρακρατική φιλολογία, με άρθρο του που είχε τίτλο «Οι μπαχαλάκηδες και η μεσαία τάξη». Εκεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, αφήνει να εννοηθεί -στο πλαίσιο της ρητορικής της ΝΔ του Κυριάκου- πως ο λόγος που πλέον δε γίνονται πολλές «φασαρίες» είναι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει τους κουκουλοφόρους.

Την επόμενη ημέρα, ο Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή την απόφαση Σπίρτζη, οι άνεργοι να μην πληρώνουν διόδια στην Εγνατία Οδό, δημοσίευσε στο twiter το παρακάτω «τιτίβισμα»:


Ας δώσουμε, λοιπόν, λίγο βάση στη δημοσίευση του Άρη.

Προσέξτε, το μεγαλοδημοσιογράφο δεν τον ενοχλούν τα δισ. της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής στους “παραδείσους”. Δεν θα αναφερθεί ποτέ στις απολύσεις συναδέλφων του και την εργασιακή γαλέρα στα συστημικά ΜΜΕ. Πολύ περισσότερο δεν τον ενδιαφέρουν τα σκάνδαλα των πολιτικών του φίλων και οι “δουλειές” των αφεντικών του.

Όχι. Τίποτα από αυτά δεν τον ενοχλεί. Όταν όμως ένας υπουργός αποφασίσει για δωρεάν διόδια και μετακίνηση στους ανέργους… βγαίνει από τα ρούχα του.

Το ίδιο είχε συμβεί και όταν η κυβέρνηση είχε αποφασίσει οι άνεργοι να μετακινούνται δωρεάν με τα μέσα μεταφοράς. Και τότε το κακό συναπάντημα του νεοφιλελευθερισμού, είχε αντιδράσει.

Αξέχαστη παραμένει, για παράδειγμα, η ανάρτηση του Ποταμιού:


Oι homo neolibaralis δε νιώθουν πλέον καν την ανάγκη να κρύψουν την απάνθρωπη ιδεολογία τους. Την άποψη ότι ακόμα και όταν η κοινωνία έχει φτωχοποιηθεί, το περιθώριο “κέρδους” για αυτούς και τους επιφανείς φίλους τους παραμένει ακόμα μεγάλο…

Είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν τελευταία ότι νοιάζονται για τη μεσαία τάξη. Ακριβώς όπως ένας παραγωγός μπέικον, ενδιαφέρεται για τις συνθήκες διαβίωσης των γουρουνιών στις φάρμες εκτροφής…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…