Ο Μητσοτάκης παραδέχεται την offshore

Η ΝΔ, αποφάσισε για μια ακόμη φορά να απαντήσει αντί του Κυριάκου σε ένα θέμα που αφορά τον ίδιο. Όσοι κινούν σήμερα τα νήματα στη ΝΔ, γνωρίζουν πως και ο κομματικός μηχανισμός και οι άνθρωποι της ΝΔ ,είναι ενάντια στην τακτική του κρυπτόμενου Μητσοτάκη, αλλά συνεχίζουν να Αδωνοποιούν το κόμμα και να Καρατζαφεροποιούν την πολιτική με «μπροστάντζες» και offshore.

5833fe481dc52424328b47ac

Η απάντηση του Documento

Το κύριο όμως είναι,πως ο κρυοπτόμενος πίσω από το γραφείο Τύπου Μητσοτάκης, κάνει την παραδοχή πως η σύζυγός του είναι κάτοχος offshore εταιρείας του φορολογικού παραδείσου των νησιών Κευμάν, για όσο διάστημα δεν κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες.

Μπροστά σε αυτή την την παραδοχή που συνιστά παραδοχή ποινικού αδικήματος, η δικαιολογία είναι πως πρόκειται για στοιχεία « που δηλώνει δημόσια στο βιογραφικό της». Όχι, η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη δεν δήλωσε ποτέ πως έχει offshore. Απλώς την έκρυβε αφήνοντας να εννοηθεί πως η εταιρεία της είναι άλλη, με το ίδιο όνομα στην Ελβετία.Τελικώς οι πολυδιαφημισμένες μπίζνες και η επενδυτική αριστεία, δεν ήταν τίποτα άλλο από σκοτεινές διαδρομές του χρήματος. Στην πιο αθώα εκδοχή, σε καιρούς μνημονίων ,όταν φτωχοποιούσαν και έριχναν τους πολίτες στην ανέχεια με φόρους και λιτότητα, οι ίδιοι είχαν τον τρόπο τους με τις offshore πληρώνοντας φόρο 0,5%.

Ας απαντήσει λοιπόν δημοσίως (επιβάλλεται να το κάνει) γιατί επιλέγει εξωτικές εταιρείες εξωτικών νησιών και Παπασταύρους ως συνεργάτες; Ποιά κεφάλαια έχει κινήσει μέσα από εταιρικές μορφές που οι περισσότεροι επιλέγουν για να κρύψουν και να κρυφτούν; Γιατί έκρυβε την offshore εταιρεία μέσα σε μια άλλη ίδιου ονόματος, με το κόλπο της μπάμπουσκας;

Αν ο κύριος Μητσοτάκης επιμένει να περάσουμε από το Μοσχάτο, μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού, για να του δείξουμε και τους πραγματικούς πόρους αγοράς των σπιτιών της συζύγου του. Θα είναι εκεί;

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Αναμένουμε τον κ. Βαξεβάνη και το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στο Μοσχάτο, για να παραλάβουν το βραβείο Πούλιτζερ. Το κέρδισαν επάξια καθώς … αποκάλυψαν στοιχεία που δημόσια δηλώνει στο βιογραφικό της η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη.

Κατά τ’ άλλα, σε ό,τι αφορά τον κ. Βαξεβάνη, ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες».

ΥΓ. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες δεν έχουν ακόμα κατατεθεί, καθώς δίνονται παρατάσεις, για να μπορέσουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους με τις παχυλές καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Διαβάστε στο Documento που κυκλοφορεί στα περίπτερα: 

#Mareva_gate: Τίνος είναι βρε γυναίκα η offshore; Μία ελβετική εταιρεία η οποία φαίνεται να ανήκει στη Μαρέβα Μητσοτάκη, έπρεπε να ελεγχθεί στα πλαίσια της αναζήτησης του Πόθεν Έσχες, αφού διακινεί μεγάλα ποσά που ανήκουν σε fund και ανώνυμους επενδυτές.

Μια ακόμη εταιρεία, η οποία εντοπίζεται στον κατάλογο των offshore εταιρειών των νησιών Κευμάν, φαίνεται πως συνδέεται με κάποια στοιχεία με την εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη. Να βγουν όλα στο φως ζητούν βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.


Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…