Ο Μακρόν άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Τραμπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την Μελάνια, ο Ντόναλντ Τραμπ ένιωσε άλλη μία απόρριψη αλλά αυτή τη φορά ήρθε από τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν.

5927f8661dc5240b0e8b47ea

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρο στο twitter, ενώ βαδίζει ο Μακρόν προς το γκρουπ των ηγετών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες κια κατευθύνεται προς το μέρος του Ντόνλαντ Τραμπ, αλλάζει πορεία τελευταία στιγμή και τελικά στρίβει προς την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ την οποία και χαιρετάει πρώτη.

Μάλιστα, την ώρα που ο νεοεκλεγείς Μακρόν αγκαλιάζει θερμά τη Μέρκελ ο Τραμπ διακρίνεται να κατεβάζει αμήχανα τα χέρια.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος πρόεδρος χαιρετάει τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, αλλά αποφεύγει να χαιρετήσει και πάλι τον Τραμπ που περιμένει δίπλα. Ο Μακρόν γυρνά πίσω προς τον Βέλγο πρωθυπουργό, Σαρλ Μισέλ και μόνον μετά τη χειραψία μαζί του, στρέφεται προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Τότε ο Τραμπ αρπάζει το χέρι του Μακρόν με μια χαρακτηριστική κίνηση και του το σφίγγει.

Ξένα ΜΜΕ ερμηνεύουν την κίνηση αυτή του Μακρόν ως σαφή ένδειξη υποστήριξης προς την Άνγκελα Μέρκελ, το χέρι της οποίας είχε αρνηθεί να σφίξει ο Τραμπ, όταν πρωτοσυναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…