Newsroom

Newsroom

Ο… μαχητής Στουρνάρας του Κάρολου Παπούλια

Να και ένας άνθρωπος που βρέθηκε να πει καλό για τον Γιάννη Στουρνάρα, που το τελευταίο διάστημα δέχεται πυρά από…

stournaras1

Να και ένας άνθρωπος που βρέθηκε να πει καλό για τον Γιάννη Στουρνάρα, που το τελευταίο διάστημα δέχεται πυρά από παντού, ακόμα και από στελέχη της κυβέρνησης.

Ο… καλός αυτός άνθρωπος είναι ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά από πολιτικούς, στρατιωτικούς και εκπροσώπους της Εκκλησίας, και σε κουβέντα που είχε με δημοσιογράφους ερωτήθηκε μεταξύ άλλων αν η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές το 2014.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αρνήθηκε να κάνει κάποια πρόβλεψη, σχολιάζοντας ότι δε θέλει να υποκαταστήσει τον υπουργό Οικονομικών, για τον οποίο μάλιστα σημείωσε πως “έχει μια αισιοδοξία μαχητική”, και κατόπιν δήλωσε πως “κάθε μαχόμενος είναι αισιόδοξος”, τοποθετώντας σε αυτούς και τον εαυτό του.

Ο Κάρολος Παπούλιας έκανε επίσης αναφορά στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και την πρόσφατη αθώωση όλων των εμπλεκομένων σε αυτό, την οποία χαρακτήρισε “αποκρουστική”, ενώ για τις μίζες και τα όσα έχει αποκαλύψει ο άλλοτε υποδιευθυντής εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας, υποστήριξε ότι “πρέπει να παίρνονται κεφάλια”.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…