Ο Γκομίς "ενοχλεί" τον Μπαλοτέλι πριν την εκτέλεση πέναλτι – Δείτε την αντίδραση του "σούπερ Μάριο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζει την καριέρα του στη γαλλική Νις. Ο Ιταλός επιθετικός έκανε το καλύτερο ντεμπούτο που μπορούσε να φανταστεί αφού πέτυχε δυο γκολ και χάρισε τη νίκη στην καινούργια του ομάδα.

57d674a01dc524e0518b469d

Η ομάδα της Νίκαιας κέρδισε πέναλτι, ο Μάριο Μπαλοτέλι ανάλαβε την εκτέλεση.

Ο Γκομίς πλησιάζει τον «Σούπερ Μάριο» και αρχίζει να τον πικάρει ώστε να του αποσπάσει την προσοχή και να αστοχήσει.

Ο Μπαλοτέλι, που δεν θεωρείται και από τα «καλύτερα παιδιά», δεν πτοήθηκε. Τον έσπρωξε και έκανε το… χρέος του. Εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.

Δείτε το βίντεο


Η μετακίνησή μου στη Λίβερπουλ ήταν το χειρότερο λάθος στη ζωή μου

Μεταξύ άλλων, μετά το ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε μετά το ματς για την καριέρα του και τα λάθη του. Δήλωσε έτοιμος για μια νέα αρχή στη γαλλική ομάδα, η οποία πλήρωσε πάνω από 15 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Λίβερπουλ.

Η αγγλική ομάδα είχε αποκτήσει τον Μπαλοτέλι από τη Μίλαν το 2014 έναντι περίπου 25.000.000 ευρώ. Μια επένδυση που δεν απέδωσε ούτε στο ελάχιστο, με τον Ιταλό να επιστρέφει ως δανεικός στη Μίλαν το επόμενο καλοκαίρι.

«Η καριέρα μου και ότι έχω κάνει, είναι τελείως διαφορετικά από όσα έχει γράψει ο Τύπος. Για μένα δεν αποτελώ ένα ρίσκο. Είχα θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά ρίσκο; Όχι! Η απόφασή μου έχει απόλυτα ποδοσφαιρική λογική. Η προτεραιότητά μου ήταν να παίξω. Μίλησα στον προπονητή και πραγματικά με ήθελε. Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι πολύ καλή. Η Νις είναι μια νέα αρχή στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος να δώσω απαντήσεις σε όσους με έχουν αμφισβητήσει τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο Ιταλός διεθνής επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Η μετακίνησή μου στη Λίβερπουλ ήταν το χειρότερο λάθος στη ζωή μου. Εκτός από τους οπαδούς που ήταν φανταστικοί και τους συμπαίκτες μου, δεν μου άρεσε καθόλου ο σύλλογος. Δεν μου άρεσε ούτε ο Μπρένταν Ρότζερς, αλλά ούτε και ο Γιούργκεν Κλοπ. Δεν τα πήγαινα καλά μαζί τους.»

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους