Newsroom

Newsroom

Ο γαμπρός που έγινε viral – Φωτογραφήθηκε με το μποξεράκι

Τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί σε ένα γαμπρό από το να χάσει το γαμπριάτικο κουστούμι του λίγο πριν το γάμο; Η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερη σε περίπτωση που έχεις ταξιδέψει στο εξωτερικό για να κάνεις το γάμο των ονείρων σου και σου έχε συμβεί κάτι τέτοιο.

5977104b1dc524466f8b4906

Μια τέτοια περίπτωση βίωσε ένας Αμερικανός που ταξίδεψε μέχρι την Ισλανδία για το γάμο του. Ο Αμερικανός έφυγε από το Σαν Φρανσίσκο με την Delta  Airlines για να πάει να κάνει το γάμο του στην Ισλανδία, με ενδιάμεσους σταθμούς το Παρίσι και το  Βερολίνο. Όμως σε κάποιους από τους παραπάνω σταθμούς φαίνεται πως οι βαλίτσες  του χάθηκαν.

Το πρόβλημα όμως ήταν πως μέσα στις αποσκευές του είχε και το γαμπριάτικο κουστούμι του. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η Delta  Airlines απλά έριξε την ευθύνη για την απώλεια των αποσκευών σε μικρότερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε και δεν έκανε τίποτε άλλο.

Έτσι, αφού δεν είχε άλλη επιλογή, φωτογραφήθηκε πλάι στη νύφη μόνο με τις κάλτσες του, ένα μποξέρακι και ένα μπλουζάκι που έγραφε:

«Αυτό το γαμπριάτικο κοστούμι είναι προσφορά  της Delta Airlines».

Αυτή τη φωτογραφία την ανέβασε στο Reddit με το σχόλιο «Αν θέλετε να βρεθείτε εσείς και τα ρούχα που θέλετε να βάλετε σε ένα γάμο, στην ίδια χώρα μην ταξιδέψετε με την Delta Airlines».

Όπως ήταν φυσικό το ποστ έγινε αμέσως viral καθώς χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν ταλαιπωρηθεί από απώλεια αποσκευών από αεροπορική εταιρεία.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…