Newsroom

Newsroom

Ο φίλος του Μακελάρη της Νίκαιας εξομολογείται: "Αν είχε τάφο, θα τον έφτυνα"

Αποκαλύψεις για τον μακελάρη της Νίκαιας που σκότωσε με φορτηγό 84 άτομα στις 14 Ιουλίου, κάνει ο 73χρονος σύντροφός του στο περιοδικό Paris Match.

579b4c6a1dc524ce2e8b4ed9

Όπως μεταδίδει η DailyMail, ο 73χρονος αποκαλύπτει πως ο Μοχάμεντ Μπουλέλ του ζήτησε να νοικιάσει ένα φορτηγό με την πιστωτική του κάρτα πριν την επίθεση. Δήλωσε επίσης πως ο τυνήσιος τρομοκράτης του έδειξε βίντεο στο λάπτοπ του με αποκεφαλισμούς που έκανε το Ισλαμικό Κράτος, στην πορεία του προς τον εξτρεμισμό.

Στη συνέντευξη, ο 73χρονος παραδέχεται ότι ήταν επί επτά χρόνια φίλος του Μπουλέλ αλλά παραδέχτηκε επίσης πως «ο καλύτερος μου φίλος ήταν ένας δολοφόνος, ένας εγκληματίας. Αν είχε τάφο, θα έφτυνα πάνω του». Περιγράφοντας τις εβδομάδες πριν την επίθεση, είπε πως η συμπεριφορά του Μπουλέλ είχε αλλάξει. Ο τυνήσιος, είχε μεταμορφωθεί από τον χαμογελαστό φίλο του -με το παρατσούκλι Momo- σε κάποιον ήσυχο και απομονωμένο άνθρωπο.

«Ο Momo ήταν κάποιος άλλος. Δεν μπορούσε να μας κοιτάξει στα μάτια. Σε έναν μήνα είχε αλλάξει», δήλωσε. «Με ρώτησε: “Πες μου αγαπητέ φίλε μου – πάντα με φώναζε αγαπητό φίλο – είναι ακριβό να νοικιάσω ένα φορτηγό; Ξέρεις αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική κάρτα ή μπορείς να πληρώσεις και με επιταγή ή μετρητά;». Τον ρώτησα γιατί ρωτούσε και τι το ήθελε το φορτηγό. Γέλασε και μου είπε: «Δεν είναι για μένα. Ρωτάω για έναν φίλο μου – σαν χάρη».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό