Ο Άδωνις συμφωνεί πως οι μετανάστες από την Αφρική είναι χειρότεροι από τους Τζιχαντιστές (εικόνα)

Όσο κι αν προσπαθεί να παρουσιαστεί στον κόσμο ως φιλελεύθερος, δεν μπορεί να κρύψει τον ακροδεξιό του χαρακτήρα.

5a788f2e1dc5248a0d8b45d0

Ποιος; Μα ο «Έλληνας Σαρκοζί» Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ανάμεσα στα πολλά που αναρτά στο twitter του καθημερινά, ανέβασε και μια δήλωση του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου σύμφωνα με τον οποίο «χειρότερη απειλή από τους τζιχαντιστές είναι οι Αφρικανοί μετανάστες».

Διαβάστε σχετικά: Όταν ο Άδωνις έλεγε «Είμαι ο Έλληνας Σαρκοζί» (video)

Προσέξτε τώρα τι ακριβώς έχει πει ο Νετανιάχου για να καταλάβετε με τι έχει συμφωνήσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι ο ηλεκτρικός φράχτης που έχει τοποθετηθεί στη μεθόριο Ισραήλ-Αιγύπτου έσωσε το Ισραήλ από επιθέσεις τζιχαντιστών αλλά κι από αυτό που αποκάλεσε «χειρότερη» απειλή, τη μαζική άφιξη παράτυπων μεταναστών από την Αφρική.

«Χωρίς αυτόν τον φράκτη» είπε, «θα ήμασταν αντιμέτωποι με σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Σινά και, το χειρότερο, με μια μαζική άφιξη παράτυπων μεταναστών από την Αφρική». Διερωτήθηκε δε «πώς θα διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει εβραϊκό (σ.σ. το κράτος του Ισράηλ) με 50.000-100.000 μετανάστες τον χρόνο;».

Τι θέλει να πει άραγε ο αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, συμφωνώντας με την άποψη του Νετανιάχου την οποία θα υιοθετούσε με ευκολία και η Χρυσή Αυγή; Συμφωνεί με το ότι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι από την Αφρική είναι «χειρότεροι» από τους τζιχαντιστές ή μήπως ονειρεύεται ηλεκτρικούς φράχτες στα ελληνικά σύνορα; Ο φίλος του και δικηγόρος Θάνος Πλεύρης πάντως έχει πει ξεκάθαρα προ ετών ότι πρέπει να χυθεί αίμα στα σύνορα

Σε κάθε περίπτωση πάντως και ασχέτως από τις ρατσιστικές δηλώσεις διαφόρων με τις οποίες ο Γεωργιάδης συμφωνεί, το γεγονός ότι αγαπά τόσο πολύ τον Νετανιάχου και τον Σαρκοζί έχει τη δική του σημειολογία. Άλλωστε και οι δύο αυτοί ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη για οικονομικά ζητήματα.  

Δείτε το tweet του Γεωργιάδη


Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…