Ο Άδωνις πριν… αγαπήσει τον Καραμανλη, τον μούντζωνε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει υπάρχει πολιτικό στέλεχος της ΝΔ που να μιλάει ελληνικά και να μην έχει ακούσει τα... μύρια όσα από τον νυν αντιπρόεδρο του κόμματος, ενόσω ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν μέλος του ΛΑΟΣ. Μετά τις κυβιστήσεις για τους Σαμαρά και Μητσοτάκη, ήρθε η ώρα να μάθουμε τι έλεγε για τον Κώστα Καραμανλή, όταν ο τελευταίος ήταν πρωθυπουργός.

58d3e7161dc5245f2d8b459d

Με αφορμή τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού προς τον Κώστα Καραμανλή, για τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε μετά τη συνάντησή τους πως τον σέβεται και τον αγαπά, εντοπίσαμε τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της ΝΔ για τον πρώην πρωθυπουργό. 

Ο κ. Γεωργιάδης, λοιπόν, σε πάνελ μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη είχε απασφαλίσει ουρλιάζοντας κατά της κυβέρνησης Καραμανλή. Τότε, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εγκαλούσε τον έτερο αντιπρόεδρο της ΝΔ για τα ρουσφέτια του κόμματός τους. Μάλιστα, όπως είπε φωνάζοντας, όταν ο τότε πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως θα καταργήσει το ακαδημαϊκό άσυλο, εκείνος τον… μούντζωνε στην τηλεόραση από τον εκνευρισμό του.

«Βγαίνει χθες ο Καραμανλής και λέει θα αλλάξω το νόμο για το άσυλο…. Να μη σου πω τι μούτζες έριχνα στην τηλεόραση μόλις το άκουσα… Σκεφτόμουν πόσες καταστροφές έχω υποστεί αυτά τα χρόνια» είπε ωρυόμενος για τις φθορές που είχαν προκληθεί στο βιβλιοπωλείο του.

Το καλύτερο είναι πως ο κ. Χατζηδάκης τον χαρακτήριζε λαϊκιστή και συνέχεια αναρωτιόταν γιατί φωνάζει. 

Πώς τα φέρνει η ζωή!

Δείτε το βίντεο:


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…