Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνις δεν ήταν πάντα ευαίσθητος με τη Δικαιοσύνη – Δείτε τον να ζητάει οι δικαστές "να καταλάβουν μ’ έναν άλλον τρόπο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι άγνωστο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν πάντοτε υπέρμαχος της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης. Ανήκε άλλωστε σ’ ένα κόμμα, τον ΛΑΟΣ, το οποίο δεν φημίζεται ούτε για τις ιδιαίτερα δημοκρατικές του θέσεις, ούτε για το ότι έχει ή είχε στους κόλπους του στελέχη με δημοκρατικές ευαισθησίες. Θυμίζουμε απλώς ότι κάποτε ο Γιώργος Καρατζαφέρης καλούσε τα «αδέλφια μας στη Χρυσή Αυγή» να συμπορευθούν με τη ΝΔ στην οποία τότε ανήκε, ο δε Μάκης Βορίδης ως υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου είχε δηλώσει για τα νεανικά του χρόνια ότι «δεν έδινα τόση σημασία στην αξία της ελευθερίας».

58d162fa1dc524f3088b46f3

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης ως αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρωτοστατεί στον αγώνα για την «ελευθερία» και την «ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης» και υπονοεί μαζί με τους πολιτικούς συνοδοιπόρους του και ορισμένα media ότι έχουμε περίπου «χούντα». Ας παραβλέψουμε για αρχή το γεγονός ότι ο άνθρωπος που έχει ιδιόχειρη αφιέρωση του «φίλου» του Παττακού και βρίσκεται στο ίδιο κόμμα με τον άλλοτε εκλεκτό του Γεωργίου Παπαδόπουλου για τη νεολαία της ΕΠΕΝ, μιλάει για χούντες, για να θυμηθούμε απλώς τι έλεγε λίγα χρόνια πριν από το βήμα της Βουλής για τη Δικαιοσύνη.

Ήταν Ιανουάριος του 2009, η Ελλάδα βρισκόταν υπό δημοσιονομική επιτήρηση και ο Άδωνις Γεωργιάδης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πυροβολούσε κατά ριπάς το ΣτΕ για τις αποφάσεις του. Έλεγε λοιπόν ο αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «στην Ελλάδα κυβερνά το ΣτΕ και όχι η κυβέρνηση» και αναρωτιόταν «πόσο έχει κοστίσει στον έλληνα φορολογούμενο το ΣτΕ τα τελευταία 20 χρόνια». «Το μισό δημόσιο χρέος είναι το ΣτΕ» συμπλήρωνε δε ο κατά πολλούς σήμερα νηφάλιος πολιτικά Άδωνις Γεωργιάδης.

Το αποκορύφωμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά μια φράση του που είναι βέβαιο πως σήμερα πολλοί έχουν ξεχάσει. Προσέξτε για να καταλάβετε ποιος είναι ο υπέρμαχος της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης που υπονοεί ότι η σημερινή κυβέρνηση παρεμβαίνει στο έργο της. Έλεγε κλείνοντας το παραλήρημά του για το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, ο Γεωργιάδης: «Αν δεν καταλαβαίνουν με το καλό, να καταλάβουν μ’ έναν άλλο τρόπο. Δεν ξέρω ποιος θα είναι. Ποιον θα βρει η Πολιτεία. Αλλά δεν μπορούν να μας καταστρέψουν. Να πεινάσουν τα παιδιά μας τώρα γιατί θέλει το ΣτΕ να συγκυβερνήσει;».

Ας απαντήσει τουλάχιστον σήμερα ο κ. Γεωργιάδης που δεν είναι πια ο άσιμος βουλευτής του ΛΑΟΣ αλλά ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τελικά το ΣτΕ είναι καλό ή κακό; Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη ή αν είναι θα ευθύνεται που θα πεινάσουν τα παιδιά μας; Και τελικά πως πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι δικαστές του ΣτΕ που είναι το μισό δημόσιο χρέος της Ελλάδας; Ποιος είναι κατά τον κ. αντιπρόεδρο ο ενδεδειγμένος τρόπος για να «καταλάβουν»;


Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

παπανωτας

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός