Ο Άδωνις δεν ενοχλείται από τις μίζες των "γαλάζιων" πρώην υπουργών (εικόνα)

Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι αμετροεπής, διαπιστώνεται καθημερινά από τη συμπεριφορά του είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε στα τηλεοπτικά πάνελ στα οποία εμφανίζεται.

5a819b421dc524ac1a8b4585

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει πολλές φορές εκτεθεί για πράγματα που λέει, αυτό όμως δεν φαίνεται να τον πτοεί. Χθες Τετάρτη για παράδειγμα εκτέθηκε όταν στην προσπάθειά του να απαντήσει στον Γιάννη Ραγκούση για κριτική που εκείνος του είχε ασκήσει, έγραψε στο twitter ότι ο μόνος καταδικασμένος υπουργός είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο Ραγκούσης του απάντησε άμεσα ότι ο ίδιος ντρέπεται για τον Άκη, σε αντίθεση με τον Γεωργιάδη που δεν ντρέπεται για τον επίσης καταδικασμένο για δωροδοκία Γιάννη Μιχελάκη. Αντί της σιωπής ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να ανταπαντήσει. Δυστυχώς για τον ίδιο, η νέα του ανάρτηση είναι εξίσου προβληματική με την προηγούμενη.

Διαβάστε σχετικά: «Πληρωμένη» απάντηση Ραγκούση σε Άδωνη που προδόθηκε από την έπαρσή του (εικόνες)

Γράφει συγκεκριμένα ο Γεωργιάδης ότι ο Μιχελάκης καταδικάστηκε για 7.000 ευρώ ενώ ο Τσοχατζόπουλος για 300 εκατομμύρια. Προφανώς για τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, η δωροδοκία βουλευτή ή πρώην υπουργού είναι μεμπτή μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και μάλλον όχι όταν αφορούν «γαλάζια» στελέχη.