Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνις, η απειλή για μετανάστευση και… ένα σαλάμι

Μέχρι και να… μεταναστεύσει στις ΗΠΑ απείλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, Πόουλ Τόμσεν, εξέφρασε…

adonis 10

Μέχρι και να… μεταναστεύσει στις ΗΠΑ απείλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, Πόουλ Τόμσεν, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στάση του υπουργού Υγείας (και χαϊδεμένου παιδιού της τρόικας) κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε με την τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο Πόουλ Τόμσεν κάποια στιγμή γύρισε προς το μέρος του και του είπε: «Αdonis, πολύ με απογοητεύσατε. Είμαι απογοητευμένος από εσάς». Αυτό φυσικά… κεραυνοβόλησε τον μνημονιακότερο των μνημονιακών υπουργών, ο οποίος έμεινε άφωνος, αλλά μετά από λίγο συνήλθε και ζήτησε από τον Τόμσεν να πάρει πίσω τη φράση αυτή. Ο Τόμσεν όμως ήταν ανένδοτος και δε συμφωνούσε με την πρόταση που είχε υποβάλει ο υπουργός Υγείας για το καθεστώς των μη συνταγογραφημένων φαρμάκων.

«Ακουσε, Πόουλ», είπε με το γνωστό παραπονιάρικο ύφος του, «εδώ η γυναίκα μου η Ευγενία μου λέει να πάρουμε τα παιδιά και να φύγουμε όλοι μαζί για την Αμερική. Έκανα τόσο πολλά στα θέματα Υγείας, τόσα που με βρίζουν οι μισοί Έλληνες και να μου λες ότι είσαι απογοητευμένος από εμένα; Καλύτερα στην Αμερική…».

Ωστόσο, ο Τόμσεν δε συγκινήθηκε με την απειλή περί μεταναστεύσεως του κ. Γεωργιάδη και τον κοιτούσε ατάραχος. Το ίδιο και οι υπόλοιποι υπουργοί που μετείχαν στη σύσκεψη, οι οποίοι δεν επιχείρησαν να τον αποτρέψουν. Οπότε ο Αδωνις έβαλε τα μεγάλα μέσα: «Δεν μου λες, Πόουλ», είπε κάπως επιθετικά στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, «από σαλάμι ξέρεις; Γιατί εάν ξέρεις, τότε θα γνωρίζεις ότι εάν φας αμέσως ολόκληρο το σαλάμι είναι πολύ πιθανόν να πεθάνεις. Ενώ εάν το κόψεις σε φέτες και το τρως σιγά-σιγά το απολαμβάνεις».

Όπως σχολιάζει ο «Βηματοδότη», φαίνεται ότι αυτή τη φορά ο κ. Τόμσεν ήξερε από… σαλάμι και δέχτηκε ορισμένες από τις μεταρρυθμίσεις στο Υγείας στο πάρα πέντε!

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…