«Ντροπή κύριοι Μητσοτάκη και Πατούλη»

«Αποτελεί ντροπή κύριοι Μητσοτάκη και Πατούλη να εργαλειοποιείτε πολιτικά εθνικές τραγωδίες και να διαπράττετε χυδαιότητα, αθλιότητα και βλασφημία σε βάρος της μνήμης των νεκρών, οικοδομώντας μία προεκλογική καμπάνια τυμβωρυχίας πάνω στα μνήματά τους και μέσα στα σπίτια των μαυροντυμένων συγγενών», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας.

EK Dourou 0

Απαντώντας στη δήλωση για το Μάτι εκ μέρους του Γραφείου Τύπου του κόμματος Μητσοτάκη, υποψήφιος Περιφερειάρχης του οποίου είναι ο κ. Πατούλης, ο Γιάννης Μοίρας, προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Ο κ. Πατούλης συνεχίζει να αποφεύγει να απολογηθεί για τα χυδαία sms που εστάλησαν σε κατοίκους του Ματιού, υποτίθεται από το προσωπικό τηλέφωνο της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Αρνείται να σταθεί δίπλα της και μπροστά στους πολίτες της Αττικής σε μια ζωντανή συζήτηση απευθείας μαζί τους γιατί έχει πολλά να κρύψει.

Όμως το χειρότερο που έχει κάνει είναι η μόλυνση της επικοινωνίας με την Περιφερειάρχη με χυδαία sms και όχι μόνο. Μιας επικοινωνίας κρίσιμης γιατί είναι αυτή, η οποία στην επόμενη εθνική καταστροφή, μπορεί να σώσει τους συμπολίτες μας που κινδυνεύουν. Και μόνο για αυτόν τον λόγο, η επικοινωνία αυτή θα έπρεπε, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες, να προφυλάσσεται από όλους και να μένει αμόλυντη.

Αποτελεί ντροπή κύριοι Μητσοτάκη και Πατούλη να εργαλειοποιείτε πολιτικά εθνικές τραγωδίες και να διαπράττετε χυδαιότητα, αθλιότητα και βλασφημία σε βάρος της μνήμης των νεκρών, οικοδομώντας μία προεκλογική καμπάνια τυμβωρυχίας πάνω στα μνήματά τους και μέσα στα σπίτια των μαυροντυμένων συγγενών.

Ο κ. Πατούλης και η ΝΔ, που ανέλαβε εργολαβικά τώρα την υπεράσπισή του, φοβούνται να κοιτάξουν στα μάτια τους πολίτες της Αττικής, γιατί 40 χρόνια αδιαφορίας και διαφθοράς, πελατειακών σχέσεων, μπαζωμένων ρεμάτων και τσιμεντοποίησης, αδιαφορίας για το περιβάλλον, είναι οι πραγματικές αιτίες των προδιαγεγραμμένων εθνικών καταστροφών για τις οποίες είναι απολύτως υπεύθυνοι. Για αυτό η ΝΔ έσπευσε να κρύψει τον κ. Πατούλη και ανέλαβε τον ρόλο του προστάτη.

Κύριε Πατούλη, η προστασία και η βελτίωση της ζωής των πολιτών της Αττικής είναι πιο σημαντικές από την αυτοπροβολή σας.

Σταματήστε λοιπόν να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και την καριέρα σας. Έχετε ακόμη καιρό να αλλάξετε γνώμη και να δεχθείτε τον δημοκρατικό διάλογο, μπροστά στους πολίτες. Γιατί έχετε πολλά που πρέπει να απαντήσετε. Μπορείτε πάντως, έστω και την ύστατη ώρα, να αλλάξετε γνώμη και για μια φορά στη ζωή σας να βάλετε τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον πάνω από τον εαυτό σας και την πολιτική σας καριέρα. Αξίζει να το τολμήσετε! Γιατί ο δημοκρατικός διάλογος δεν έβλαψε ποτέ κανένα παρά μόνο εκείνον που έχει κάτι να κρύψει ή αισθάνεται ενοχές».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους