Ντόρα Μπακογιάννη για Πάτση: Άργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γεμάτη από πολιτικά μηνύματα ήταν η παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη αναφορικά με το σκάνδαλο Πάτση

mpakogianni

Γεμάτη από πολιτικά μηνύματα ήταν η παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη αναφορικά με το σκάνδαλο Πάτση, με την βουλευτή και πρώην υπουργό Εξωτερικών να αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, προσπάθησε αρχικά να δείξει ότι ο πρωθυπουργός δεν φέρει καμία ευθύνη. «Δεν τον ξέρει τον Μητσοτάκη ο Πάτσης, δεν υπάρχει θέμα» τόνισε. Στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι δεν θα έπρεπε ο Ανδρέας Πάτσης να είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς ήταν «γνωστό μπουμπούκι», η ίδια απάντησε: «Μπορούσε να είναι στα ψηφοδέλτια, από την ώρα που θα σταματούσε κάθε είδους τέτοια δραστηριότητα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα μπορούσε να επιλέξει τη δόξα, για να το πω ωμά, και όχι τα χρήματα. Από την ώρα που αυτό δεν έγινε, ναι με καθυστέρηση, έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν για αυτό».

Στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι το θέμα ξέφυγε από τη ΝΔ και επέρριψε ευθύνες για αυτό στα… αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ. «Είναι αλήθεια όταν έχεις αντιπολιτευόμενα έντυπα που μεγεθύνουν το κάθε τι και παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, πολλές φορές μπορεί να έχουν πει κάτι σωστό και να σου ξεφύγει. Αυτό έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ξέφυγε στη ΝΔ να κάνει την έρευνα εγκαίρως. Από την ώρα που το αντιλήφθηκε προχωράει στην πλήρη έρευνα, στην πλήρη διαλεύκανση του θέματος και ταυτόχρονα διαγράφηκε ο κ. Πάτσης από τη ΝΔ», δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Μπακογιάννη.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…