Ντέρμπι… τίτλου στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στις 20:30 ( Novasports 1) στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από την 8η αγωνιστική της Super League.

59ec6a531dc5246b068b458f

 Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον «Δικέφαλο» με τη νίκη να αποτελεί επτακτική ανάγκη για τους Πειραιώτες για να μην χάσουν έδαφος για την διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και σε περίπτωση νίκης τότε θα έχουν μειώσει την διαφορά από την πρώτη θέση στην ελάχιστη τιμή της, ήτοι στον 1 βαθμό και θα είναι στην δεύτερη θέση, μαζί με την ΑΕΚ και τον Λεβαδειακό.

Αντίθετα, σε περίπτωση που γνωρίσουν την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, τότε η διαφορά από τους τέσσερις βαθμούς θα μεγαλώσει στους επτά.

Αυτό άλλωστε θέλει και ο ΠΑΟΚ που πηγαίνουν στο Φάληρο για το «διπλό». Μεγάλος στόχος του «Δικέφαλου» είναι η κατάκτηση του φετινού τίτλου και καλείται να δείξει πως διαθέτει το… μέταλλο για να το κάνει, αν καταφέρει και πάρει το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο αγωνιστικό μέρος ο Τάκης Λεμονής, κάνει τα πλάνα του στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα. Οι Μπεν, Εμενίκε και Σεμπά έχουν τεθεί εκτός «μάχης», ενώ παράλληλα εκτός έμειναν και οι Μποτία και Φιγκέιρας με μικροπροβλήματα και οι Ταχτσίδης, Μίλιτς και Μάρτινς για λόγους τακτικής.

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν του γνωστού με την απουσία του Λεβέκ εδώ και καιρό, βρίσκεται ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ, που πήρε όλα τα… όπλα του στην «μάχη» του Φαλήρου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…