#Novartis_Gate: Τι θα συμβεί εάν προστατευόμενος μάρτυρας είναι γνωστό στέλεχος της ΝΔ;

Μια πολιτική «βόμβα» σχετικά με το σκάνδαλο Novartis και τους προστατευόμενους μάρτυρες ρίχνει σήμερα με δημοσίευμά της η συντηρητική-δεξιά εφημερίδα «Εστία» την ώρα που η Ν.Δ έχει αναγάγει σε αιχμή του δόρατος της θεωρίας της περί πολιτικής σκευωρίας της κυβέρνησης εναντίον των πολιτικών στελεχών της που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

5a8035ed1dc524673e8b45a8

Συγκεκριμένα, η «Εστία» αναρωτιέται πως θα αντιμετωπίσει η Ν.Δ το ενδεχόμενο ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες να είναι στέλεχος του κόμματος (μέλος της Κ.Ε, πιθανώς και στέλεχος παλαιότερων κυβερνήσεων), υπεράνω υποψίας και με λευκό ποινικό μητρώο;

Το ερώτημα που θέτει είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού το θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων και η σκευωρία κυβέρνησης- δικαστικών λειτουργών ήταν το βασικό «επιχείρημα» της πολυσέλιδης μήνυσης του Αντώνη Σαμαρά κατά του πρωθυπουργού, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης και των δικαστών και εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση.

Όπως σημειώνει το anatropinews.gr το ερώτημα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού ο διευθυντής της εφημερίδας Μανώλης Κοττάκης είναι γνωστό πως διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. 

Ωστόσο, ως δημοσιογράφος που δεν κρύβει ότι ανήκει και υποστηρίζει τη συντηρητική παράταξη δεν επρόκειτο ποτέ να θέσει ένα τέτοιο ζήτημα με σκοπό να βλάψει τη Ν.Δ. Ως εκ τούτου θεωρείται πιθανό ότι αξιοποιεί μία πληροφορία για να θέσει το ερώτημα. Διότι είναι προφανές πως εάν η πληροφορία ευσταθεί και ένας εκ των τριών μαρτύρων είναι σημαίνον στέλεχος της Ν.Δ (και μάλιστα γνώστης των θεμάτων του φαρμάκου και της υγείας), τότε η Προανακριτική επιτροπή θα “πάρει φωτιά”, όταν ο συγκεκριμένος μάρτυρας κληθεί να καταθέσει.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:


Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης