#Novartis_Gate: Αυτή είναι ολόκληρη η μήνυση Σαμαρά κατά Τσίπρα

Μήνυση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Novartis.

5a8590ca1dc5247d7f8b4568 1

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς που φέρεται μαζί με ακόμη εννέα πολιτικά πρόσωπα να έχει λάβει μίζες από τη Novartis κατέθεσε μια πρωτοφανή μήνυση στα χρονικά εναντίον του νυν πρωθυπουργού, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, του Χρήστου Ντζούρα, εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, του Στυλιανού Μανώλη, Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών καθώς και των προστατευόμενων μαρτύρων.

Μέσα σε 50 σελίδες ο Αντώνης Σαμαράς αναπτύσσει τους λόγους για τους οποίους μηνύει τα παραπάνω πρόσωπα. Στη μήνυσή του μεταξύ άλλων, κατηγορεί ως επικεφαλής της συμμορίας που προέβη σε «πρωτοφανή χυδαία πολιτικο-δικαστική σκευωρία» εις βάρος του τον Αλέξη Τσίπρα.

Ένας πρώην πρωθυπουργός μηνύει νυν πρωθυπουργό κατηγορώντας τον πως έστησε ουσιαστικά την υπόθεση Novartis για να σπιλώσει το πρόσωπό του.

Διαβάστε ολόκληρη τη μήνυση:

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…