Newsroom

Newsroom

Νίκη Νο225 για τη Scuderia Ferrari

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο grand-prix της φετινής σεζόν στη Formula 1. Η SF70H με καλύτερη διαχείριση ελαστικών επέτρεψε στον Γερμανό να περάσει τη Mercedes του Χάμιλτον, στο μοναδικό πιτ στοπ του αγώνα.

58d76d041dc5245e138b458e

Του Βαγγέλη Σπυράκη

H Ferrari είναι εδώ!

Η νέα σεζόν λοιπόν ξεκινά με κάτι διαφορετικό. Η Mercedes ηττήθηκε στα ίσια από τη Ferrari και το πρώτο δείγμα γραφής δείχνει πως θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα! Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (43η νίκη), κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον αγώνα, χαρίζοντας στην ιταλική ομάδα την πρώτη νίκη της στην πίστα «Albert Park» μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, και έστειλε μήνυμα στην Mercedes ότι της αμφισβητεί τα πρωτεία.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Λιούς Χάμιλτον με Mercedes και στο τρίτο σκαλί ο ομόσταυλός του, Βαλέρι Μπότας. Την βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ραϊκόνεν, Φερστάπεν, Μάσα, Πέρεζ, Σάινθ, Κβίατ και Οκόν.

Από τον σημερινό αγώνα, η Ferrari έδειξε ότι έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα βελτίωσης και μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα πλέον την Mercedes. Αυτό θα κάνει το πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό , ειδικά δε αν μπει και η Red Bull στο παιχνίδι, καθώς σήμερα η RB13 στα χέρια του Φερστάπεν έδειξε ότι δεν μπορεί ν’ ακολουθήσει Ferrari, Mercedes. Η διαφορά πάντως των υπολοίπων ομάδων από τις 3 κορυφαίες είναι χαοτική. 


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…