Newsroom

Newsroom

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Ο Τσάρλι Σιν κατηγορείται πως βίασε τον 13χρονο Κόρεϊ Χάιμ

Μια ακόμη αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του αμερικανικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης μπαίνει στο επίκεντρο των ΜΜΕ, μετά τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Κέβιν Σπέισι.

5a0486b91dc5243c588b4856

Ο λόγος για τον εκκεντρικό Τσάρλι Σιν, ο οποίος κατηγορείται από έναν πρώην ηθοποιό ότι «βίασε» τον 13χρονο συμπρωταγωνιστή του Κόρεϊ Χάιμ, στην ταινία «Lucas» το 1986.

Ο Τσάρλι Σιν, ο οποίος ήταν 19 ετών όταν γύρισε την ταινία  με τον ανήλικο Κόρεϊ Χάιμ πριν από περίπου τρεις δεκαετίες, αρνείται κατηγορηματικά όσα καταγγέλλει ο Ντόμινικ Μπράσια στον National Enquirer.

Ωστόσο το βρετανικό έντυπο υποστηρίζει ότι ο Κόρεϊ Χάιμ, ο οποίος πέθανε το 2010 μετά από πολυετή εθισμό στα ναρκωτικά, είχε μιλήσει για την κακοποίησή του στα χέρια του Σιν τουλάχιστον σε άλλα δέκα άτομα προτού φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Μπράσια, ο Σιν είχε προσεγγίσει τον 13χρονο συμπρωταγωνιστή του σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και του είχε δώσει να καπνίσει μαριχουάνα. Στη συνέχεια, τον είχε πείσει «να τον αφήσει να τον σοδομίσει».

«Ο Χάιμ μου είπε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Σιν όταν γυρίστηκε το Lucas. Μου είπε ότι κάπνιζαν χόρτο και έκαναν σεξ. Ο Χάιμ είπε πως μετά ο Σίν ήταν πολύ απόμακρος και τον απέρριψε. Όταν ο Κόρεϊ ήθελε ξανά επαφή, ο Σιν δεν έδειξε ενδιαφέρον», αναφέρει η μαρτυρίa.

 O Tσάρλι Σιν και ο Κόρεϊ Χάιμ


Ο Κόρεϊ Φέλντμαν, άλλο ένα «αγόρι-θαύμα» του κινηματογράφου του ’80, ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση του ίδιου και άλλων ανήλικων ηθοποιών τη συγκεκριμένη δεκαετία, είχε αναφερθεί στην κακοποίηση του Χάιμ (κολλητού του φίλου) στην αυτοβιογραφία του, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον «δράστη» του βιασμού.

Το 2011, σε μια συνέντευξή του ο Φέλντμαν είχε αφήσει σπόντες για τον Σιν, λέγοντας ότι δεν τον συμπαθεί λόγω της «κακής επίδρασης που είχαν οι πράξεις του πάνω σε αγαπημένα του πρόσωπα».

Ο Τσάρλι Σιν, ο οποίος διαγνώστηκε πριν από μερικά χρόνια με HIV, εξέδωσε ανακοίνωση χθες το βράδυ όπου αναφέρει ότι «αρνείται κατηγορηματικά όσα του προσάπτουν».