Newsroom

Newsroom

Νέο περιστατικό στο Μενίδι με αδέσποτη σφαίρα – Πέρασε ξυστά από το κεφάλι κοριτσιού

Μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε προ ημερών με τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι, που τραυματίστηκε θανάσιμα από αδέσποτη σφαίρα, ένα νέο περιστατικό, η κατάσταση φαίνεται να παραμένει ανεξέλεγκτη στην περιοχή αφού ένα παρόμοιο περιστατικό ήρθε να προστεθεί, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

5950d88f1dc524c15a8b47dc

Συγκεκριμένα, μια σφαίρα πέρασε ελάχιστα εκατοστά από το κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού την Κυριακή το απόγευμα στο Μενίδι. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής όταν το 14χρονο κορίτσι μαζί με τη γιαγιά και τη θεία του βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην οδό Θεοφυλάκτου.

Όπως περιέγραψε η θεία του κοριτσιού στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το παιδί μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή. Ξαφνικά, ένα βλήμα χτύπησε πίσω από το σημείο όπου το παιδί καθόταν.

Αμέσως η οικογένεια ενημέρωσε την αστυνομία και άνδρες της ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ περισυνέλεξαν το βλήμα και ξεκίνησαν εκτεταμένη έρευνα χωρίς ωστόσο, να υπάρξουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Μετά το νέο αυτό περιστατικό, την έρευνα στο Μενίδι θα την εποπτεύει εισαγγελέας. Την εντολή να έχει την εποπτεία των ερευνών εισαγγελικός λειτουργός έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος ενώ την έρευνα ανέλαβε να εποπτεύει ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…