Νέο παραλήρημα Γεωργιάδη: "Παρανόμως δόθηκε το επίδομα στους συνταξιούχους"

Ο ειδικός μνημονιολόγος -έτσι αυτοαποκαλέστηκε- και αντιπρόεδρος της ΝΔ απασφάλισε στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας παράνομο το εφάπαξ επίδομα κατά των χαμηλοσυνταξιούχους και «στολίζοντας» με χυδαίους χαρακτηρισμούς τον πρωθυπουργό. Από το στόχαστρο του Άδωνη Γεωργιάδη δεν ξέφυγε και η αθώωση Εφραίμ για το Βατοπέδι, αποκαλώντας συκοφάντη τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε το σκάνδαλο, Κώστα Βαξεβάνη.

58d24c331dc524f5088b4803

«Παρανόμως δόθηκε το επίδομα στους συνταξιούχους» κατήγγειλε στο τελευταίο του παραλήρημα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε σωρεία χαρακτηρισμών κατά του Αλέξη Τσίπρα, διαδραματίζοντας για άλλη μια φορά το κοινοβουλευτικό κουτσαβάκι της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Είναι τυχοδιώκτης», «ξεφτιλίσε», «αυτός ο τύπος», «να σηκωθεί να φύγει», «είναι ένα παλιόπαιδο» ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε.

Δείτε το βίντεο:


Στο στόχαστρο του επί παντός επιστητού αντιπροέδρου βρέθηκε και το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, με τον κ. Γεωργιάδη να μην αφήνει την αλήθεια να χαλάσει αυτή την όμορφη ιστορία περί μη ύπαρξης σκανδάλου. Ο τομεάρχης Άμυνας -είναι και αυτό- παριστάνοντας πως δεν γνωρίζει ότι η αθώωση Εφραίμ αφορά μόνο την ηθική αυτουργία επί του σκανδάλου και όχι την ύπαρξη ή μη σκανδάλου, αφού για αυτό έχει ήδη αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, η απόφαση 197/2015 από το τριμελές Εφετείο Κομοτηνής κατοχύρωσε και σε δεύτερο βαθμό τις επίμαχες εκτάσεις που διεκδικούσε η Μονή στο Δημόσιο, αλλά τότε και συγκεκριμένα λιγότερο από δύο χρόνια πριν, ο κ. Γεωργιάδη ήταν άφωνος. Να μην ξεχνάμε πως ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, όμως τότε ο κ. Γεωργιάδης ήταν στο ΛΑΟΣ και γι’ αυτό ίσως δεν το γνωρίζει!

«Ο κ. Βαξεβάνης από χθες απεδείχθη με δικαστική βούλα ο μεγαλύτερος συκοφάντης της ιστορίας» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Άλλη μία απόδειξη προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, πως η νομική ασπίδα της βουλευτικής ασυλίας ανάγει κάποιους εκτός από μαϊντανούς των τηλεπαραθύρων και σε περήφανους ψευδολόγους που δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ για όσα ψευδώς διαδίδουν.

Δείτε το βίντεο:


Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…