Newsroom

Newsroom

Δείπνο Μυστηρίου "Το Άγιο Έγκλημα" – Ποιος θα το λύσει;

19 Οκτωβρίου στις 20.00

agio egklima

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 20.00 το Βρες τον Δολοφόνο επιστρέφει ανανεωμένο με το νέο θεατρικό δείπνο μυστηρίου “Το Άγιο Εγκλημα” που θα ανέβει στο El Convento del Arte, στο Μεταξουργείο. Προκειται για το τρίτο κατά σειρά θεατρικό δείπνο μυστηρίου μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ» και «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.500 θεατές σε λίγες μόλις παραστάσεις!

Η υπόθεση του μυστηρίου: 

Η Μονή του Εσταυρωμένου είναι μια μονή με μεγάλη ιστορία, παράξενους μοναχούς και ένα τεράστιο μυστικό… μάλλον! Αυτό τουλάχιστον πιστεύει η Σοφία Μακρυλόφου, ερευνήτρια – θρησκειολόγος, που έχει βαλθεί να το ανακαλύψει. Η Σοφία περνάει τις πύλες του μοναστηριού με πρόσχημα να μελετήσει τη ζωή των μοναχών. Κάποιος όμως έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν, αφού, αμέσως μετά τη βραδινή προσευχή, η Σοφία θα βρεθεί νεκρή στην κεντρική αίθουσα της μονής.

Μόνον εσύ μπορείς να την βοηθήσεις να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο της!

Την παράσταση γράφει και σκηνοθετεί ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνης Παυλόπουλος, Χρήστος Πίτσας, Σωσώ Χατζημανώλη. Ενδυματολογική επιμέλεια: Φαίδρα Σπυρίδη.

Επιμέλεια ήχου: Κώστας Κριεμπάρδης. Φωτογραφία: Λίνα Παρδαλάκη. Μακιγιάζ: Άρτεμις Σπηλιωτοπούλου.

Και τι θα φάμε σε αυτό το δείπνο μυστηρίου;

Ενώ δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα βρείτε τον Δολοφόνο στο Άγιο Έγκλημα, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φάτε καλά! Γιατί το μενού του δείπνου μυστηρίου επιμελείται ο πολυβραβευμένος Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας και πραγματικά υπόσχεται να σας απογειώσει γευστικά.

Όσοι από εσάς θέλετε να ζήσετε την μοναδική εμπειρία ενός θεατρικού δείπνου μυστηρίου, μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια με τους εξής τρόπους:

Mέσω της ιστοσελίδας http://vrestondolofono.gr/category/live-deipno-mystiriou, εξασφαλίζοντας έκπτωση 2 ευρώ ανά εισιτήριο. Mέσα από το δίκτυο της Viva στα εξής σημεία εξυπηρέτησης:Viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός & Reload Stores ξασφαλίζοντας έκπτωση 2 ευρώ ανά εισιτήριο. Tηλεφωνικά στο 6943 770690

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…