Newsroom

Newsroom

Νεκρός ο δολοφόνος του πρώην Ρώσου βουλευτή

Νεκρός είναι ο άντρας που σκότωσε στο κέντρο του Κιέβου τον Ρώσο πρώην βουλευτή Ντενίς Βορονένκοφ, όπως δήλωσε ο Ουκρανός αρχίατρος Νικολάι Ντεμίν στην ουκρανική δημόσια τηλεόραση.

58d3f8af1dc5245c2d8b4667

Οι άντρας υπέκυψε στα τραύματα του, τα οποία προκάλεσε πυροβολώντας τον, ο σωματοφύλακας του βουλευτή.

Τον θάνατο του ανακοίνωσε επίσης ο εκπρόσωπος τύπου της ουκρανικής αστυνομίας Αρτιόμ Σεφτσένκο. ές αρχές της Ουκρανίας, ταυτοποίησαν τον δολοφόνο, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται για Ουκρανό πολίτη. Σύμφωνα με την ουκρανική εφημερίδας «Αμπαζρεβάτελ», ο φερόμενος ως δολοφόνος, είναι ένας άνδρας γεννηθείς το 1988, που αναζητείτο από τις αρχές για επιχειρηματικές απάτες που είχε διαπράξει και για νομιμοποίηση εσόδων που αποκόμισε από εγκληματική δραστηριότητα.


Ο δολοφόνος του Βορονένκοφ τον πυροβόλησε τέσσερις φορές την ώρα που έβγαινε από την είσοδο του ξενοδοχείου Premier Pallas που βρίσκεται στο κέντρο του Κιέβου.

O σωματοφύλακας του πρώην βουλευτή, παρότι τραυματίσθηκε από τα πυρά του δράστη, ανταπέδωσε τραυματίζοντας τον βαριά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην εντατική νοσοκομείου του Κιέβου όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. 


Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…