Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με τον 21χρονο αγνοούμενο φοιτητή στην Κάλυμνο, Νίκο Χατζηπαύλου, αφού εντοπίστηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του (περιοχή Λαγκά) την περασμένη Κυριακή.

5a19a1901dc5249e4e8b45e4

Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός σε μια ρεματιά στον Λαγκά Χώρας Καλύμνου, περίπου 200 μέτρα από το σημείο που είχε εντοπιστεί το ποδήλατό του και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει βαθύ τραύμα στο μέτωπο, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Τον φοιτητή εντόπισε ένας νεαρός που μάζευε χόρτα στη περιοχή, ενώ η σορός του άτυχου νέου φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορές που αποδεικνύουν ότι το παιδί σύρθηκε από τον ή τους δολοφόνους του στα βράχια και αφέθηκε στο σημείο…

Υπενθυμίζεται πως τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου, όπου προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να δυσχεράνουν τις έρευνες των Αρχών.

Εντύπωση προκαλεί πως το σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες και δεν είχε εντοπιστεί ο άτυχος νέος. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν είχε γίνει αντιληπτός ή ότι ο δράστης ή οι δράστες τον έσυραν εκ νέου από το σημείο του φονικού.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές και ασθενοφόρο. 

Παράλληλα γίνονται έρευνες και η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Νοεμβρίου από το κέντρο της Καλύμνου ενώ είχε πάει τις τελευταίες ημέρες στο νησί για να δει την οικογένεια του. 

Η δήλωση εξαφάνισής του έγινε από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βγήκε με το ποδήλατό του από το σπίτι του στην Χώρα για να κάνει μία βόλτα στο νησί. Το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι.


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…