Newsroom

Newsroom

Νεκρή η 23χρονη πορνοστάρ August Ames – Μυστήριο η αίτια θανάτου της

Νεκρή στο σπίτι της στο Camarillo της Καλιφόρνια, βρέθηκε η 23χρονη πορνοστάρ, August Ames ή αλλιώς η Mercedes Grabowski, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 290 ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

5a2948d21dc52417368b457b

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτους της, με την αστυνομία ωστόσο, να αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για δολοφονία.

Πιθανότερο σενάριο θεωρείται ότι η 23χρονη πορνοστάρ αυτοκτόνησε αφού όπως λένε άνθρωποι που την γνώριζαν έπασχε από μακροχρόνια κατάθλιψη. Άλλοι πάλι από τη βιομηχανία του πορνό, κάνουν λόγο για έναν από τους πιο πρόσχαρους και προσιτούς ανθρώπους του χώρου.


«Ήταν το πιο ευγενικό άτομο που ήξερα και σήμαινε τα πάντα για μένα. Σας παρακαλώ αφήστε ήσυχη την οικογένειά μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο σύζυγος της νεαρής πορνοστάρ.

Πριν μερικές μέρες, η August Ames είχε κατηγορηθεί για ομοφοβία, όταν ανέβασε ένα tweet, στο οποίο ανέφερε πως δεν θέλει να γυρίσει ερωτική σκηνή με άνδρα που έχει κάνει σεξ με άτομο του ίδιου φύλου.

Συγκεκριμένα, στις 3 Δεκεμβρίου είχε γράψει: «Όποια κοπέλα με αντικαταστήσει στο αυριανό γύρισμα, να ξέρει πως θα είναι μαζί με έναν άνδρα, ο οποίος έχει γυρίσει γκέι πορνό. Απλά να το ξέρει. Οι ατζέντηδες νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν;». 


Αμέσως ξέσπασε σάλος και η ίδια επανήλθε με ένα νέο tweet για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δώσει εξηγήσεις:

«Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν κάνουμε γυρίσματα με άντρες που έχουν γυρίσει γκέι πορνό για λόγους ασφαλείας. Δεν βάζω σε κίνδυνο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή». 


ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.