Νεκρή 28χρονη στις τουαλέτες του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής καθώς στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, βρέθηκε νεκρή μια γυναίκα μέσα στις τουαλέτες.

5a46af761dc52424718b45cd

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 28χρονη Ρομά, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η νεαρή γυναίκα εμφανίστηκε στο Τμήμα, ισχυριζόμενη ότι είχε χάσει μέσα στο κτίριο την ταυτότητά της και ρωτούσε τους αστυνομικούς αν την βρήκαν. Κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ύστερα από ώρα, οι αστυνομικοί την βρήκαν νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, η 28χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της.  

Τα αίτια θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο.

Σημειώνεται ότι η 28χρονη, όπως εξακριβώθηκε, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν δύο φορές στο Δαφνί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία έστειλε κλιμάκιο στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι εκδοχές, ωστόσο την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…