Νέες διαστάσεις στον "εμφύλιο" της ΝΔ δίνει ο Κώστας Τζαβάρας

Νέες διαστάσεις στην εσωκομματική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ, δίνει ο Κώστα Τζαβάρας ο οποίος κάλεσε μέσω του ραδιοσταθμού των Παραπολιτικών, να παραιτηθεί η Κατερίνα Παπακώστα. Σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα, «εάν φτάσει ο οποιοσδήποτε βουλευτής σε ένα τέτοιο σημείο, ώστε να έλθει σε διάσταση απόψεων με τον πρόεδρο, καλά θα κάνει να αποχωρήσει και να παραιτηθεί».

580dd2401dc524760a8b46b9

Ο Κώστας Τζαβάρας εξέφρασε την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπραξε ορθά και «καρατόμησε» την Κατερίνα Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας του κόμματος και πρόσθεσε ότι «κάθε βουλευτής, σε κάθε κόμμα, οφείλει να είναι προεδρικός, δηλαδή να υποστηρίζει τον πρόεδρο του κόμματός του, ο οποίος έχει αναδειχθεί με καταστατικές διαδικασίες». Είπε παράλληλα ότι «δεν έχει κανένα νόημα να εμφανίζεται ο οποιοσδήποτε βουλευτής δημοσίως και να του υποδεικνύει πράγματα ή να του κάνει κάποια κριτική».  

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…