Newsroom

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις προανήγγειλε ο Τζούλιαν Ασάνζ

Ένα εκατομμύριο έγγραφα που θα αφορούν τρεις κυβερνήσεις αλλά και τις αμερικανικές εκλογές και συγκεκριμένα την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δημοσιοποιήσει ο ιδρυτής του WikiLeaks

57f3a6011dc52442558b478a

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του WikiLeaks, ο Τζούλιαν Ασάνζ,σε συνέντευξη τύπου τόνισε ότι η διαρροή των εγγράφων που σχετίζονται με τις αμερικανικές εκλογές έχει στόχο να «βλάψει» την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον.

Ο Ασάνζ υποσχέθηκε ότι «Όλα τα έγγραφα που αφορούν τις αμερικανικές εκλογές θα δημοσιοποιηθούν πριν από την 8η Νοεμβρίου» .

Ο Ασάνζ υποσχέθηκε επίσης ότι τις δέκα επόμενες εβδομάδες θα γίνουν αποκαλύψεις «για τον πόλεμο, τα όπλα, το πετρέλαιο, την Google και τη μαζική παρακολούθηση» χωρίς να δίνει διευκρινήσεις παρά μόνο ότι τα έγγραφα που θα δημοσιοποιηθούν αφορούν τρεις μεγάλους οργανισμούς και τρία διαφορετικά κράτη.

Παράλληλα ο ιδρυτής του WikiLeaks επεσήμανε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης και χρηματοδότησης του ιστότοπου, σημειώνοντας ότι σύντομα θα μπορούν να γίνουν εγγραφές μελών.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…