Newsroom

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ – Έφερε 15 μαχαιριές στο σώμα της

Νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ στο υποβρύχιο του 46χρονου Δανού εκατομμυριούχου εφευρέτη Πέτερ Μάντσον, στα ανοιχτά της Κοπεγχάγη τον περασμένο Αύγουστο, ήρθαν στην επιφάνεια.

59d4ad941dc5248e0e8b4569

Συγκεκριμένα, ο δημόσιος κατήγορος στο δικαστήριο της Δανίας που ασχολείται με την υπόθεση, ανακοίνωσε χθες πως το ακέφαλο και ακρωτηριασμένο πτώμα της δημοσιογράφου, που εντοπίστηκε να επιπλέει κοντά στο λιμάνι της Κοπεγχάγη, έφερε 15 μαχαιριές.

Τα τραύματα αυτά μάλιστα χρονικά προσδιορίζονται την ώρα του θανάτου ή λίγο μετά, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Αρνείται ότι σκότωσε την Κιμ ο εκατομμυριούχος εφευρέτης

Την ίδια ώρα, ο Πέτερ Μάντσον αρνείται ότι έχει ο ίδιος κάποια σχέση με την δολοφονία της δημοσιογράφου. Αυτό που έχει παραδεχτεί μέχρι στιγμής είναι ότι πέταξε το πτώμα της στην θάλασσα, ενώ μετά θα βύθιζε το υποβρύχιο και θα αυτοκτονούσε. Όπως έχει δηλώσει ενώπιον του δικαστηρίου, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας ήταν ένα ατύχημα και λα συνέβησαν όταν του έφυγε από τα χέρια η καταπακτή με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την Κιμ στο κεφάλι.

«Δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου. Της έδεσα ένα σκοινί στα πόδια και την τράβηξα έξω», είπε στην απολογία του, αν και πλέον κατηγορείται για φόνο α’ βαθμού.

Ίχνη DNA του 46χρονου άντρα έχουν εντοπιστεί στο άψυχο σώμα της 30χρονης κοπέλας, ενώ είναι πλέον βέβαιο πως ο ακρωτηριασμός της – από το πτώμα της έχουν αφαιρεθεί το κεφάλι, τα δύο χέρια και τα δύο πόδια – έγινε με πριονωτό μαχαίρι.

Η τελευταία φωτογραφία της Κιμ Βαλ στο υποβρύχιο  


Στον υπολογιστή του εκατομμυριούχου βρέθηκε ακόμα υλικό που δείχνει γυναίκες να βασανίζονται και να δολοφονούνται. Εκείνος υποστηρίζει πως δεν ήταν ο μόνος που είχε πρόσβαση στον συγκεκριμένο υπολογιστή, που βρίσκεται στο χώρο δουλειάς του, και πως το υλικό αυτό δεν είναι δικό του.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη Κιμ Βαλ, δημοσιογράφος από τη Σουηδία, εξαφανίστηκε στις 10 Αυγούστου λίγο μετά την επιβίβασή της στο υποβρύχιο του πολυεκατομμυριούχου Δανού εφευρέτη Πέτερ Μάντσεν προκειμένου να του πάρει συνέντευξη. 


Ο Δανός πολυεκατομμυριούχος, Πέτερ Μάντσεν 


Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…