Newsroom

Newsroom

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο του Χαβιέ Μπαρδέμ για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Ένα χρόνο μετά τις “Παστίλιες για τον πόνο του άλλου”, το πρώτο διαφημιστικό σποτ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα με τον Χαβιέ…

Ένα χρόνο μετά τις “Παστίλιες για τον πόνο του άλλου”, το πρώτο διαφημιστικό σποτ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα με τον Χαβιέ Μπαρδέμ, ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί ξανά σε ένα δεύτερο, συγκλονιστικό βίντεο.

Ο πόνος του άλλου που περιέγραφε στα ελληνικά έγινε κραυγή. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ουρλιάζει, όμως η φωνή του δεν ακούγεται.
«Υπάρχει μια επιδημία για τον πόνο του άλλου στη χώρα μας. Aν πονάς κι εσύ επειδή εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία, ούρλιαξε! Ούρλιαξε τώρα!» είναι τα λόγια του εκφωνητή. Και τότε ακούγεται το σπαρακτικό ουρλιαχτό του ηθοποιού.

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια απλή ιδέα που μετατράπηκε την προηγούμενη χρονιά σε επιδημία αλληλεγγύης. Ένας συμβολικός αλλά και ουσιαστικός τρόπος υποστήριξης των ευάλωτων, «ξεχασμένων», αποκλεισμένων από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Την πρώτη χρονιά, μέσα σε λίγους μήνες πωλήθηκαν περισσότερα από 350.000 κουτιά παστίλιες σε όλη τη χώρα. Από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα διέθεσαν 175.000 ευρώ στα προγράμματά τους στην Αθήνα και τον Έβρο, 60.000 στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, 65.000 στο Κογκό και 50.000 στην εμπόλεμη Συρία.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…