Newsroom

Newsroom

Νέα συμφωνία Nova – Metro Goldwyn Mayer(MGM)

Δυνατές πρεμιέρες, ταινίες James Bond και η πολυβραβευμένη σειρά «The Handmaid’s Tale» αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema

5a8d592b1dc524a8498b45f9 4

Δυνατές πρεμιέρες, ταινίες James Bond και η πολυβραβευμένη σειρά «The Handmaids Tale» αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema

Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, προχώρησε στην υπογραφή νέας συμφωνίας με την Metro Goldwyn Mayer (MGM). Μέσω της συμφωνίας η Nova έχει εξασφαλίσει μία επιλογή από τις πιο πετυχημένες νέες και κλασσικές ταινίες της MGM, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων ταινιών του James Bond, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, καθώς επίσης και τη βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σειρά, «The Handmaids Tale», για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η σειρά «The Handmaids Tale», η οποία βασίζεται στο βραβευμένο ομώνυμο best seller της Margaret Atwood και έχει κερδίσει 8 βραβεία Emmy και 2 Χρυσές Σφαίρες, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη Nova τον Μάρτιο, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley, Max Minghella, Yvonne Strahovski, OT Fagbenle, Alexis Bledel, Madeline Brewer και Ann Dowd.

Επιπλέον, μέσω της συμφωνίας, η Nova έχει αποκτήσει τα δικαιώματα μίας επιλογής κορυφαίων ταινιών της MGM, οι οποίες θα προβληθούν από τα κανάλια Novacinema στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ θα είναι διαθέσιμες και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, όπως:

· Οι τέσσερις πιο πρόσφατες ταινίες του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig: «Skyfall», η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά James Bond ταινία, «Quantum of Solace», «Casino Royale», και «Spectre».

· Η ταινία «Creed» που αποτελεί συνέχεια των ταινιών του Rocky, με πρωταγωνιστές τους Michael B. Jordan και Sylvester Stallone.

· Η ρομαντική ταινία «Me Before You», η οποία βασίζεται στο παγκόσμιο bestseller της Jojo Moyes.

· Τα remake των κλασσικών ταινιών «The Magnificent Seven», «BenHur», και «Hercules», με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson.

· Ταινίες από την πλούσια ταινιοθήκη του studio: «The Girl with the Dragon Tattoo», «Valkyrie» και «Lions for Lambs».

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, η Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director της Forthnet, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σύναψη της νέας συμφωνίας με την MGM. Οι νέες προσθήκες αποδεικνύουν για άλλη μία φορά τη δέσμευση μας να εμπλουτίζουμε συνεχώς το ψυχαγωγικό μας περιεχόμενο με κορυφαίες κλασσικές ταινίες και σειρές».

Η νέα συμφωνία με την MGM συμπεριλαμβάνει τα δικαιώματα online διανομής περιεχομένου του studio μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Λίγα λόγια για τη Nova

Η Nova είναι ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μέσω της οικογένειας υπηρεσιών «Nova 3play», έφερε και καθιέρωσε το 2013 στην ελληνική αγορά τις συνδυαστικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου, δημιουργώντας μία νέα, ενιαία εμπειρία οικιακής απόλαυσης. Τις υπηρεσίες Nova για το σπίτι λαμβάνουν σήμερα 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ παράλληλα η Nova προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε 40.000 επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Η Nova αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία των πελατών της με πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως οι πρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης «Nova On Demand», «Νova GO», «Nova Multiview», μέσα από τις οποίες «Ζεις καλύτερα!».

Οι υπηρεσίες Nova παρέχονται από την εταιρία Forthnet.

Λίγα λόγια για την MGM

Η Metro Goldwyn Mayer (MGM) είναι μία κορυφαία εταιρεία ψυχαγωγίας η οποία επικεντρώνεται στην παραγωγή και παγκόσμια διανομή ταινιών και τηλεοπτικού περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες. Η εταιρεία κατέχει μία από τις μεγαλύτερες ταινιοθήκες κορυφαίων ταινιών και τηλεοπτικού περιεχομένου, καθώς επίσης και το κορυφαίο συνδρομητικό δίκτυο EPIX, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλη την Αμερική μέσω καλωδιακών, δορυφορικών, τηλεπικοινωνιακών και ψηφιακών διανομέων. Επιπλέον, η MGM έχει επενδύσεις σε πολυάριθμα άλλα τηλεοπτικά κανάλια, ψηφιακές πλατφόρμες και διαδραστικές επιχειρήσεις, ενώ παράγει κορυφαίο short form περιεχόμενο για διανομή. Για περισσότερες πληροφορίες επισπευτείτε το: www.mgm.com

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…