Newsroom

Newsroom

Νέα ψεύτικη είδηση προβοκάτσια σε μουσουλμάνους και Πακιστανούς στο ελληνικό διαδίκτυο

Η φάκα που έστησαν οι ρατσιστές και οι φασίστες στους φιλόζωους πολίτες. Του Nasim Alatras H παραπληροφόρηση εναντίον των Πακιστανών…

Η φάκα που έστησαν οι ρατσιστές και οι φασίστες στους φιλόζωους πολίτες.
Του Nasim Alatras

H παραπληροφόρηση εναντίον των Πακιστανών και μουσουλμάνων συνεχίζεται μεθοδικά και καλά οργανωμένη. Στόχος των ρατσιστών είναι να πιάσει το μίσος όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της χώρας. Επειδή οι φασίστες και οι ρατσιστές γνωρίζουν την μεγάλη ευαισθησία μεγάλος μέρος της κοινωνίας στην Ελλάδα στα ζώα και ειδκά στα σκυλιά, έκλεψαν μια φωτογραφία από τη μεγάλη σφαγή των σκύλων στη φιλοδυτική Νότια Κορέα και την κόλλησαν πάνω σ’ένα κείμενο δήθεν ρεπορτάζ μιας ιστοσελίδας στη Κρήτη και έδωσαν τον κατάληλο τίτλο: «Κι άλλο περιστατικό σφαγής σκύλου από Πακιστανούς!!! (Και που να αρχίσουν οι μαύροι να τρώνε ανθρώπους…».
http://www.inews.gr/135/ki-allo-peristatiko-sfagis-skylou-apo-pakistanous-kai-pou-na-archisoun-oi-mavroi-na-trone-anthropous.htm


Η πηγή της «είδηση» είναι μια ιστοσελίδα «Cretalive», που γράφει ότι : «δύο αλλοδαποί από το Πακιστάν,σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.».
http://www.cretalive.gr/new/98264/crete/Ta_ourliachta_xesikosan_sto_podi_ti_geitonia
Από εκεί και πέρα άρχισε η αναπαραγωγή της είδησης από όλα τα ρατσιστικά και φασιστικά σάιτ και στο facebook.
http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_2111.html
Για όσους δεν γνωρίζουν οι Πακιστανοί είναι μουσουλμάνοι και στο Ισλάμ απαγορεύεται το σφάξιμο όλων των σαρκοφάγων ζώων και όλων των ζώων που χρησιμοποιούν τα νύχια τους ή τα δόντια τους για θανάτωση άλλων ζωών. Τα ζώα που επιτρέπεται να τρώει ο μουσουλμάνος σύμφωνα με το Κοράνι και το ισλαμικό νόμο είναι το αρνί, το κατσίκι, η αγελάδα, η καμήλα και το κοτόπουλο και το κουνέλι …απαγορεύει βέβαια το χειρινό κρέας.
http://www.islam4u.com/almojib_show.php?rid=526#ftn526_1
Όχι μόνο απαογορεύει το Κοράνι να σφάζεται και να τρώγεται ο σκύλος, αλλά επιτρέπει στον μουσουλμάνο να του ταϊζει με το κρέας που έχει σφάξει σύμφωνα με το ισλαμικό νόμο «Χαλάλ», δηλαδή να ταϊζει το σκύλο με ευλογημένο κρέας.
http://www.islamweb.net/fatwa/index.php?page=showfatwa&Option=FatwaId&Id=183747
Πολλές από τις φωτογραφίες που αναπαράγονται σε ελληνικές ιστοσελίδες είναι κλεμμένες από από ρεπορτάζ και έρευνες φιλοζωικών οργανώσεων, ειδικά σε μη ισλαμικές χώρες. Δείτε τι συμβαίνει στη φιλοδυτική χώρα, στη Νότια Κορέα που παρά τις διαμαρτυρίες των διεθνών ακτιβιστών και μέσα στις ΗΠΑ η σφαγή των ζώων συνεχίζεται ….
http://www.skdogcatcampaign.org/
http://www.animalsvoice.com/
MORAN MARKET
http://www.skdogcatcampaign.org/
http://www.all-creatures.org/anex/dog-fur-11.html
http://www.freewebs.com/wildlifewarrior2/animalcruelty.htm
http://www.all-creatures.org/anex/dog.html
http://www.all-creatures.org/sof/back-dog.html
http://www.all-creatures.org/anex/dog-fur-02.html
http://www.all-creatures.org/anex/dog-cruelty-20.html
Νότια Κορέα
http://www.skdogcatcampaign.org/
http://www.animalsvoice.com/
MORAN MARKET
http://www.skdogcatcampaign.org/
http://hopedies.pblogs.gr/2008/20080901.html

Πηγή: http://activepropaganda.espivblogs.net