Νέα δεδομένα στην δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Όλα τα ενδεχόμενα αφήνει ανοικτά η ελληνική αστυνομία για την άγρια δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο δεύτερο νεκροταφείο στα Πατήσια. Πολλά ερωτηματικά από την στάση του πατέρα της

59ec25b01dc52465208b4580

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τη στιγμή που δεν έχει εντοπιστεί το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της 32χρονης, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένας από το κάδρο των υπόπτων ούτε να διαγραφεί κανένα ενδεχόμενο.

Η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφάλειας, με την ελπίδα να εντοπίσει κάποιον που ενδεχομένως να την ακολουθούσε. Διερευνά, επίσης, και τον τρόπο διαφυγής του δράστη από το σημείο του εγκλήματος.

Eρωτηματικό ο πατέρας της

Εν τω μεταξύ, τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της 32χρονης, ο πατέρας της, αποκάλυψε χθες σε δηλώσεις του ότι το απόγευμα της δολοφονίας της άτυχης Δώρας βρέθηκε τυχαία έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, είπε επίσης ότι πιθανώς να πήρε τον δολοφόνο στο ταξί του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν έχει ακόμη καταθέσει στην αστυνομία, γιατί ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Στο στόχαστρο …της ΕΛΑΣ

Η κατάθεση που αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες στην Ασφάλεια Αττικής ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού της ΔΟΥ Πειραιά πιθανόν θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε προ τεσσάρων ημερών στο 2o Νεκροταφείο. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν είχαν εξετάσει μέχρι τώρα τον πατέρα της άτυχης κοπέλας , για λόγους «σεβασμού στο πένθος του» αλλά επειδή δεν τον θεωρούσαν , μέχρι τώρα, κρίσιμο πρόσωπο στην έρευνα τους. Όμως οι δηλώσεις του  το Σάββατο «ότι πέρασα συμπτωματικά την ώρα του εγκλήματος από το 2o Νεκροταφείο και στο σημείο εκείνο επιβιβάστηκε ένας 35χρονος πελάτης που δεν αποκλείω να ήταν ο δολοφόνος της κόρης μου» δημιουργεί πληθώρα ερωτηματικών και υπονοιών στην ΕΛΑΣ. 

Όπως σημειώνει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ «μας είχαν προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση η πρωτοβουλία του πατέρα της να προχωρήσει, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της, σε δηλώσεις περί «σχέσης του φόνου με μεγάλες έρευνες της στο ΣΔΟΕ», ότι «δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση του εγκλήματος». Όπως κι ότι «θα σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια τον δολοφόνο της κόρης του». Κι όλα αυτά ενώ ήταν γνωστό ότι είχε κάκιστες σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, ότι η 32χρονη ποτέ δεν είχε εργασθεί στο ΣΔΟΕ αλλά μόνο στην ΔΟΥ Πειραιά όπως κι ότι ο ίδιος είχε ορισμένες περίεργες συναλλαγές που είχαν ελεγχθεί από τις αρχες. Όμως θεωρούσαμε ότι αυτά αφορούσαν το σοκ του από το δραματικό γεγονός, κάποιες προσωπικές αντιλήψεις του αλλά κι ίσως ένα παιγνίδι εντυπώσεων σχετικά και με τις ενδοοικογενειακές τριβές . Ούτε μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι είχαμε ασχοληθεί που έμενε ο πατέρας της 32χρονης, που βρισκόταν την ώρα του φόνου κλπ. Όμως αυτό που αναφέρει εκ των υστέρων ότι πέρασε το μοιραίο βραδυ από τον τόπο του εγκλήματος , μας προκαλεί τεράστια ερωτηματικά που θα κληθούμε να απαντήσουμε τα επόμενα 24ωρα» 

  Δραματική έκκληση  

Η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στις αρχές για να βρεθεί ο φονιάς της άτυχης εφοριακού.

Ζητούμε όποιος είδε κάτι, ο,τιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες», δήλωσε η κ.Παναγοπούλου στο Σκάι. «Ήταν 17:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Όποιος γνωρίζει κάτι αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του να μην φοβηθεί σήμερα. Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ήταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Όποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος», τόνισε και κατέληξε:

«Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο».

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…