Νέα αγωγή κατά του ΣΚΑΙ ετοιμάζει η Ελεονώρα Μελέτη

Νέα αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να καταθέσει η Ελεονώρα Μελέτη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της, Νίκος Αγαπηνός, στην εκπομπή «Όλα Καλά».

5a69a64d1dc524f5228b4626

«Η υπόθεση έκλεισε εξωδικαστικά και κατεβλήθη ένα ποσό από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης της τηλεπαρουσιάστριας. Η κυρία Μελέτη έχει επιφυλαχθεί ρητώς για την προσφυγή στα δικαστήρια σε ότι αφορά διαφυγόντα κέρδη από την συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί καταλαβαίνετε ότι υπήρχε και μια σημαντική ζημία της κυρίας Μελέτη από το γεγονός ότι έμεινε εκτός τηλεόρασης όλο το χρονικό αυτό διάστημα και μόλις τώρα προσελήφθη και ξεκίνησε να εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό», είπε αρχικώς ο Νίκος Αγαπηνός.

Ερωτηθείς αν θα ζητηθεί κι άλλη αποζημίωση για την ζημιά αυτή ο δικηγόρος της υποστήριξε πως θα ασκηθεί και νέα αγωγή κατά του ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά το συνολικό ποσό που θα διεκδικήσει η Ελεωνόρα Μελέτη μαζί με την αγωγή που θα ασκηθεί θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα 50.000 ευρώ επισήμανε ο δικηγόρος της.


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…