Να τος και ο Θεοδωράκης: Τί τουίταρε για το τρολάρισμα Τσίπρα σε Μητσοτάκη για το Champions League αλλά και την άκυρη τοποθέτηση Γεννηματά

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν τα σχόλια των πολιτικών αρχηγών για την επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα ξεκίνησαν με το τουίτ του Τσίπρα στον Μητσοτάκη και φαίνεται πως θα συνεχιστεί μέχρι να μας κουράσει εντελώς.

58c167f31dc5245f288b4812

Μετά λοιπόν από το άκυρο τουίτ που έκανε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήρθε να προστεθεί και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ενημερώστε Μπάρτσα και Παρί ότι στην Αθήνα σφάζονται για χάρη τους. Και κάποιους άλλους ότι η Εθνική Ελλάδος δεν παίζει στο Champions League», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θεοδωράκης.

Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός έγραψε αυτό το σχόλιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Τελικά, κ. Μητσοτάκη η Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίσει το Champions League όσο και η Ν.Δ. τις επόμενες εκλογές».

Ο αρχηγός της ΝΔ δεν άφησε ασχολίαστο το τουίτ αυτό, γράφοντας: «Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ».

Το τρολάρισμα αυτό προέκυψε έπειτα από την πρόβλεψη που έκανε ο Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Facebook όταν τον ρώτησε ένας χρήστης ποιος πιστεύει ότι θα πάρει το Champions League.

Ο επικεφαλής της ΝΔ πόνταρε στο outsider, όπως την χαρακτήρισε, Παρί.

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…