Newsroom

Newsroom

Να συγκληθούν τα όργανα του κόμματος ζητά ο Αντώναρος – Ένδειξη ντροπής και ενοχής η σιωπή τους

Ακόμα μία ανάρτηση μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος. Επαναλαμβάνει ότι περιμένει να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα του κόμματος και να κληθεί όπως «ορίζουν οι διατάξεις» ενώ υπογραμμίζει ότι «η σιωπή τους — μεχρι στιγμής — είναι ενδειξη ντροπής κι ενοχης».

5a80658d1dc5246a3e8b460f

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως οι απόψεις που διατυπώνει είναι προσωπικές και πως δεν παίρνει οδηγίες από άλλα πολιτικά πρόσωπα, όπως τον Κώστα Καραμανλή. Παράλληλα απέκλεισε σενάρια προσχώρησης του στα κόμματα της συμπολίτευσης σημειώνοντας ότι «εγώ δεν έχω αλλάξει παράταξη εδώ και 40 χρόνια απο την εποχή που ο Κωνσταντινο Καραμανλής μου εκανε τη τιμή να είμαι συνομιλητής του.»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα!

Συνεχίζονται να έρχονται κατά δεκάδες φιλικά μηνύματα για τ οποία σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου.

θα ήθελα με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας να σας ενημερώσω για ορισμένα θέματα:

() Δέχομαι απο χθές προσκλήσεις από όλα τα ραδιοφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια για συνεντεύξεις μετα την αντικαταστατική διαγραφή μου (σημείωση: η λέξη αυτη δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ — γιατι?). Απόφαση μου είναι να μη βγώ πουθενά για την ώρα. Εγώ — αντίθετα με άλλους μαϊντανούς — τον εαυτό μου δεν τον κάνω “τσιρκολο”.

() Περιμένω πάντα να συγκληθούν τα αρμόδια οργανα της ΝΔ και να με καλέσουν όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Η σιωπή τους — μεχρι στιγμής — είναι ενδειξη ντροπής κι ενοχης. Για μένα είναι θέμα αρχής. Και σ αυτά τα θέματα εγώ δεν κάνω πίσω. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, το ξέρουν καλά.

() Καλά θα κάνουν οι διαφοροι καλοθελητές να αφήσουν το όνομα του Κώστα Καραμανλή έξω απο αυτή τη συζήτηση. Το έχω πεί δεκάδες φορές και το ξαναλέω: Οι απόψεις μου ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Δεν παίρνω οδηγιες να πω η να μη πω κάτι από ΚΑΝΕΝΑ. Σέβομαι τον πρώην πρωθυπουργό ως κορυφαίο πολιτικό και προσωπικό μου φίλο. Αλλά η υπόθεση αυτή ειναι καταδικιά μου.

() Δεν θα χάσω το χρόνο μου να απαντώ σε κάθε ένα συκοφάντη ξεχωριστά. Ούτε στα τρόλια. Ούτε στους δήθεν ανώνυμους διαρροείς από τη παραταξη ΜΟΥ. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά δικτυωμένος και άριστα πληροφορημένος γιά να ξέρω ποιος λέει τι σε ποιον. Αλλά ας τσεκάρουν λίγο τις πληροφορίες που διοχετεύουν. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2015 ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Γιατί ακριβως δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία.

() Τα περί προσχωρήσεως μου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κλπ. ειναι γελοία. Κι αυτά κατευθυνόμενα Εγώ δεν έχω αλλάξει παράταξη εδώ και 40 χρόνια απο την εποχή που ο Κωνσταντινο Καραμανλής μου εκανε τη τιμή να είμαι συνομιλητής του. Αυτά τα διαδίδουν κάποιοι σαν εναν ευρωβουλευτή της ΝΔ που προερχεται απο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ — όπως κι ο αντιπροέδρος. Αυτά για αρχή. Το ξαναλέω: Όλοι γνωριζόμαστε σ αυτόν τον τόπο.

Ψυχραιμία λοιπόν φίλοι μου. Και μη διστάζετε να απαντάτε σκληρα και τεκμηριωμένα στα τρόλια και τους μουσαφιραίους κάθε μορφης.

Σας διαβεβαιώνω: Είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι αυτό θα φανεί σε λίγο.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Οποτε θέλετε είμαι στη διαθεση σας».

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…