Να ποιος έκλεισε τα κανάλια (δια στόματος και ξεσπάσματος Καμπουράκη)

Ποιος φταίει για την κατάσταση στο Mega και το διαφαινόμενο κλείσιμο του καναλιού; Είναι η κυβέρνηση που έχει… προσωπικά με το κανάλι και θέλει να το κλείσει; Ή μήπως φταίνε οι ίδιοι οι μέτοχοι του καναλιού;

577f9bf81dc524d2598b4f63

Την απάντηση την έδωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης σε ένα ξέσπασμά του πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφερόμενος στα όσα δραματικά συμβαίνουν στο κανάλι τους τελευταίους μήνες.

«Η κατάσταση που υπάρχει στο κανάλι είναι απαράδεκτη, είναι ντροπή αυτό που γίνεται εδώ μέσα, λέω εγώ ως Καμπουράκης. Είναι ντροπή, είναι αίσχος αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Είναι απαράδεκτο απ’ τα αφεντικά μας. Είναι ντροπή! Το κλίμα εδώ είναι θλιβερό. Δε θα ‘πρεπε να μας έχουνε βάλει όλους […] τους απλούς ανθρώπους που παίρνουν ένα χιλιάρικο και 800 και 600 ευρώ να τους έχουνε βάλει σε αυτήν την αναξιοπρέπεια. Αυτό το γελοίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα. Οι μέτοχοί μας κα τα αφεντικά μας και οι πλούσιοι άνθρωποι. Δε θα ‘πρεπε», ήταν το ξέσπασμα του Δ. Καμπουράκη.

Συνεχίζοντας λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος του Mega τόνισε: «Δεν μπορεί οι χαμηλόμισθοι οι άνθρωποι, δηλαδή που πληρώνονται έξι και επτά και οκτώ κατοστάρικα και δουλεύουνε, δεν μπορεί να τους ζητάει ο μέτοχος να βάλουν πλάτη. Διότι βάλανε ένα μήνα, βάλανε δύο μήνες, βάλανε δυόμισι μήνες, βάλανε τρεις μήνες… δε γίνεται εγώ που έχω ένα χιλιάρικο εισόδημα να ζητάω από τον τύπο που είναι στο φανάρι και έχει πέντε ευρώ εισόδημα, βάλε μου πλάτη. Δε γίνεται!».

«Ας το κλείσουνε το ρημάδι να ξεμπλέξουμε, να πάρουν οι άνθρωποι τις αποζημιώσεις τους, να πάνε στη δουλειά τους να δουν τι θα κάνουν. Αυτό που γίνεται είναι ντροπή. Το λέω κι ας με διώξουν», ανέφερε ακόμα.