Ν. Παππάς: " Η ΝΔ δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχουμε πάρει αντίμετρα "

«Το κόμμα του κ. Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να διανοηθεί κλείσιμο αξιολόγησης με λήψη αντίμετρων ταυτόχρονα με τα μέτρα. Η ΝΔ απεχθάνεται τα αντίμετρα», είπε με δηλώσεις του στο «Έθνος της Κυριακής», ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

59215c5a1dc5248d068b45b1

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής,Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στη ρύθμιση του χρέους, είπε ότι «αποτελεί δέσμευση που έχουν αναλάβει οι εταίροι. Την “επόμενη μέρα” μάς δίνεται χρόνος να ξεδιπλώσουμε το πρόγραμμά μας και να οικοδομήσουμε ένα νέο κοινωνικό κράτος».

Οσο αφορά για τα μέτρα-αντίμετρα που ψηφίστηκαν στην Βουλή και πόσο θα επιρεάσουν το κοινωνικό σύνολο, ο κ. Παππάς είπε «Τα αντίμετρα θα είναι πάντα εκεί για τους ασθενέστερους και θα μπορούσαν να βγουν από τη φαρέτρα μας οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον υπερκαλύπτονται οι στόχοι του προγράμματος και κάποιο ποσό θα πρέπει να επιστρέψει στην κοινωνία, κατά τη βούληση της κυβέρνησης»

Σε ερώτηση για το πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος για την έξοδο στις αγορές, υπογράμμισε ότι «το πότε είναι ο “κατάλληλος χρόνος” για την έξοδο στις αγορές θα κριθεί. Το βέβαιο είναι ότι η έξοδος αυτή είναι ένα μέσο για να πετύχουμε την οικονομική και κοινωνική σταθεροποίηση, την ομαλοποίηση της χρηματοδότησης, ώστε να ασκήσουμε πολιτικές που έχει ανάγκη η κοινωνία». Προσθέτει μάλιστα ότι «δεν θα βγούμε στις αγορές, όπως έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά, λαμβάνοντας μέτρα δεκάδων δισ. λιτότητας, μόνο για να πεισθούν άρον άρον οι όποιες “αγορές” μας παρουσίασαν το 2014».

Σκληρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, δεν ξέχασε να απαντήσει με σκληρό τρόπο… στην ΝΔ όσο αφορά την συμφωνία

«Το κόμμα του κ. Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να διανοηθεί κλείσιμο αξιολόγησης με λήψη αντίμετρων ταυτόχρονα με τα μέτρα. Η ΝΔ απεχθάνεται τα αντίμετρα».

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…