Ν. Παππάς: Για κάθε ευρώ μέτρα, θα ληφθούν ισοδύναμα αντίμετρα

O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, δήλωσε βέβαιος ότι η αξιολόγηση θα κλείσει, υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχουμε εντολή να μην κλείσουμε συμφωνία» και κατηγόρησε το ΔΝΤ για κωλυσιεργία.

58e54c371dc5245a298b47db

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» και ερωτηθείς για το πολιτικό κόστος που θα έχει η συμφωνία, είπε ότι προσμετράται αλλά είναι μεγαλύτερο το κόστος από τη μη συμφωνία.

«Για κάθε ευρώ μέτρα, θα ληφθούν ισοδύναμα αντίμετρα» σημείωσε και εκτίμησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση διαρροών βουλευτών της συμπολίτευσης.

«Η συμφωνία θα κινείται στο πλαίσιο της εντολής που έχει λάβει η κυβέρνηση και άφησε να εννοηθεί ότι αν υπάρξουν διαφωνίες θα πρέπει να παραδοθούν οι έδρες λέγοντας «όλοι έχουμε εκλεγεί με λίστα στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας», είπε ο κ. Παππάς.

Κατηγόρησε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ότι κινήθηκε εκτός του θεσμικού του ρόλου και σημείωσε πως «αν επιλέγει να ταυτίζεται με το ΔΝΤ ή και να υπερασπίζεται το έργο του ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά θα παίρνει απαντήσεις».

Στην ερώτηση για το εάν πήγε στο νησί Μαργαρίτα στο ταξίδι του στην Κολομβία το 2013 με ιδιωτικό αεροσκάφος απάντησε θετικά και συμπλήρωσε ότι το ταξίδι είχε οργανωθεί από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, ενώ απέκρουσε τα περί χρηματοδότησης από την Κολομβία και τόνισε πως ο δημοσιογράφος που είχε γράψει ανάλογα για το Podemos έχει καταδικαστεί από δικαστήριο. Τέλος, απέδωσε τα δημοσιεύματα σε φήμες που διαδίδει «ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…