Newsroom

Newsroom

Μυστήριο με κρυμμένο θησαυρό στο Νέο Μεξικό – Ενας νεκρός και ένας αγνοούμενος

Σε θρίλερ μετατρέπεται το κυνήγι ενός θησαυρού στο Νέο Μεξικό. Ενας 52χρονος αγνοείται στο ίδιο σημείο όπου τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε νεκρός ένας άλλος άνδρας, σε μια περιπέτεια που ξεκίνησε το 2010 από την έμπνευση ενός συγγραφέα.

5947b94d1dc524437a8b4641

Ο συγγραφές Φόρεστ Φεν, με την πρόφαση ότι οι οικογένειες και οι φίλοι πρέπει να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί έξω στη φύση, επινόησε ένα κόλπο.

Σύμφωνα με όσα λέει, έθαψε ένα θησαυρό αξία 2 εκατομμυρίων δολαρίων κάπου στο Νέο Μεξικό και μέσω δύο βιβλίων του, έδινε πληροφορίες με γρίφους για το σημείο όπου ο καθένας θα μπορούσε να βρει τις… χρυσές λίρες.

Κάπως έτσι ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από το σπίτι του στο Κολοράντο, ο Πάρις Γουάλας.

Ο 52χρονος όμως σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής και η σύζυγός του, δήλωσε την εξαφάνισή του την Τετάρτη.

Εκτοτε οι αρχές άρχισαν έρευνες και αφού βρήκαν το σακίδιο του Γουάλας, μετά από λίγες μέρες ερευνών εντόπισαν και το αυτοκίνητό του με ένα κομμάτι σχοινί.

Σχεδόν στο ίδιο σημείο, τον περασμένο Ιούλιο είχε βρεθεί νεκρός ο Ράντι Μπίλγιου, ο οποίος και αυτός έψαχνε να βρει τον θησαυρό που είχε θάψει ο συγγραφέας.

«Είναι δυστυχώς τρομερά νέα. Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Αν ήμουν 10 χρόνια νεότερος θα ήμουν και εγώ εκεί έξω ψάχνοντας. Κάθε χρόνο δυστυχώς εξαφανίζονται δεκάδες κυνηγοί θησαυρών» δήλωσε ο Φεν, ο οποίος από την στιγμή που έθαψε τον θησαυρό έχει γράψει δύο βιβλία, μέσα από τα οποία υπάρχουν αποκρυπτογραφημένες πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων