"Μύλος" η Εθνική Βελγίου λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Ελλάδα – Ανακοίνωσε το "τέλος" ο Ναϊνγκολάν

Λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής μας με το Βέλγιο (3 Σεπτεμβρίου) στο «Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσία, και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση.

59a15d3b1dc524be468b472f

Τούτο, όχι για λόγους αγωνιστικούς αλλά κυρίως για εξωαγωνιστικούς αφού έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και του Ράτζα Ναϊνγκολάν. Ο Μαρτίνεθ αποφάσισε ν’ αφήσει τον Ναϊνγκολάν εκτός αποστολής για τα παιχνίδια του Βελγίου κόντρα στο Γιβραλτάρ και αμέσως μετά κόντρα στην Ελλάδα.

Ο βέλγος μέσος εκνευρίστηκε και όχι απλώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα της πατρίδας του αλλά «κάρφωσε» και τον Γιούρι Τίλεμανς τον οποίο ο προπονητής του επέλεξε. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Het Nieuwsblad, ο άσσος της Ρόμα, σημείωσε: «σταματώ. Όλο αυτό δεν έχει νόημα. Ο Μαρτίνεθ καλεί τον Γιούρι Τίλεμανς, παγκίτη της Μονακό, και όχι εμένα που έπαιξα πέρυσι 53 παιχνίδια σε μία από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες. Έλεγε πως οι παίκτες που καλεί πρέπει να αγωνίζονται στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα αλλά ο Βίτσελ παίζει στην Κίνα και εντελώς ξαφνικά δεν έχει σημασία που παίζεις».

«Από σήμερα, για ‘μένα υπάρχει μόνο η Ρόμα» συνέχισε ο Ναϊνγκολάν για να προσθέσει με νόημα ότι «ο ομοσπονδιακός τεχνικός με ενημέρωσε πως δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα μόλις μία ώρα πριν την ανακοινώσει. Είπε ότι τον Ιούνιο, στα άλλα ματς των προκριματικών, του φαινόταν πως δεν ήμουν αρκετά συγκεντρωμένος με το Βέλγιο. Όταν άκουσα εκείνη τη φράση ήμουν έτοιμος να εκραγώ».

«Όσο για την καθυστέρηση με την οποία υποτίθεται ότι εμφανίστηκα στη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Εσθονία, σε εμένα δεν είχε πει τίποτα αφού είχα αργήσει το πολύ ένα λεπτό. Περίμενα για 37 δευτερόλεπτα το ασανσέρ και έφτασα αργά αλλά συμβαίνει σε άλλους» κατέληξε ο ίδιος.

Λίγο αργότερα έγραψε πάντως στο twitter του ότι «εάν υπάρχει κάτι επίσημο θα το ακούσετε από μένα… είμαι απογοητευμένος. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα», αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην Εθνική Βελγίου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο μέσος της Ρόμα δεν θα ενισχύσει τους «κόκκινους διαβόλους» κόντρα στην Ελλάδα.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…